Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Není to nic převratného. Je to něco důvěrně známého. A všechno se mi to trefilo do nálady.

plakát

Bratři (2009) 

Režisérsky zvládnutá variace na stokrát omílané téma. Nic víc.

plakát

Crazy Heart (2009) 

Maggie Gyllenhaal mi ukázkově pasuje do role uvěřitelných, obyčejných a přitom nádherných, silných žen nesoucích výdobytky chlapů a tíhu světa na svých bedrech. Čím dál tím radši se na plátně potkávám s touhletou dámou. Jeff Bridges, ke kterému jsem trpěla silnými antipatiemi od Záhadného zmizení, nezaostává o nic pozadu. Ač Crazy Heart není výjimečné svou látkou, Maggie a Jeff ho vyjimečným dělají.

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Na filmové projekce animáků mě moc neužije, trojce Doby ledové jsem dala kinosální šanci zejména kvůli 3D formátu. Ten mě ovšem v porovnání s přírodovědnými dokumenty pražského IMAXU zklamal a dvě stovky vynaložené za získání dalšího rozměru vyšly téměř na prázdno. Rozčarování díky bohu zachránilo všechno ostatní - jakžtakž zápletka, osvěžující exkurze do doby meziledové, vynikající kabrňák Buck a jeho pravidla (Kdo prdí, chodí poslední :))), milostný souboj o ořech!!! a hlášky úderné tak, že jsem se několikrát pobaveně otřásla v základech. Sama jsem se překvapila tím, jak se mi to líbilo.

plakát

Dvojitý čas (2009) 

Fikaná hra s divákem, která baví až do závěrečného rozuzlení.

plakát

Fish Tank (2009) 

Jestli se někde opravdu takhle chovají rodiče ke svým dětěm, políbím našim nohy a poděkuju jim za to jak jsou úžasní a za to, že ze mě vychovali "slušnou" holku :)

plakát

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (2009) (seriál) 

Mimořádně našláplej seriál s hvězdným obsazením a originální zápletkou, jehož největším mínusem je čtyřměsíční čekání na jedenáctou epizodu!

plakát

Gamer (2009) 

Latexovej, barevňoučkej svět plnej obnažených koziček v režii oplzlých tlustoprdů versus krvavá řežba pod palcem zbohatlických teenagerů. Vyberte si, co se vám víc líbí/ hnusí. U mě suverénně vítězí požití ochlupené masité pavoučí nohy v přímém přenosu. Tak si říkám ...sorry, ale tenhle chod nejspíš vynechám. Když v tom do sebe začínají kolečka zapadat a tahač značky Butler mě vrhá mezi hltače Osudů dobrého vojáka Kabla. Coby dílky podobného ražení nepolíbená jsem si tuhle zvrácenou hru o to víc užila.

plakát

G-FORCE (2009) 

Roztomilá blbůstka. Pro milovníky hlodavců jako vyšitá.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

S každým dalším Tarantinem čekám TY dialogy. A on se podává buď slabej odvar nebo jsme o hladu. Pulp fiction sice stavím na piedestal, ale do nebes chválím vlka v rouše beránčím Landu a těžkýho pohodáře Alda the Apache s luxusním jižanským přízvukem. Ale chtěla jsem víc a on nepřidá, panchart! Ale to jsou malý věci. Nic to nemění na faktu, že VŠECHNO ostatní se mi HANEBNĚ líbilo!!!