Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Tom Hanks

Chyť mě, když to dokážeš ; Zelená Míle, Terminál, Zachraňte vojína Ryana, Láska přes internet, Trosečník... To jsou malinký role oproti Forrestu Gumpovi :))) My mum always said. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get!

Joaquin Phoenix

První film co jsem s Joaquinem viděl, byl Gladiátor, kde se herecky rovnal Croweovi. Další film byl Walk the Line a ihned jsem si Phoenixe zamiloval. Úžasný herecký i pěvecký výkon. Výborný český dabing Martina Stránského. Po té mě jako jediný herec ohromil ve filmu Noc patří nám. Další filmy: Okrsek 49, Ukradni, co můžeš, Milenci.

Robert De Niro

Úžasný universální superherec!! Poprvé mě jako malého pobavil v Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla, po té mě ohromil v Kmotrovi II a pokračovalo to filmem Mafiáni, kde jsem si ho oblíbil. Úžas neskončil ani u filmu Neúplatní. Tenkrát v Americe nebo v Casinu.

Bruce Willis

Superakční herec s nejlepšími akčními hláškami (Díky tomu se hodí i do komedií). Pulp-Fiction, Poslední skaut, Můj soused zabiják I, II, Slzy Slunce, Smrtonosná past.

Louis de Funès

Sem se mi dívejte! Vždycky sem! V České republice úžasný dablérské výkony Františka Filipovského, bez něj nemá cenu se na Funése koukat.