Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (489)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Když si divák zvykne na nové postavy, což mě trvalo tak tři díly, tak už to docela jde. Nemyslím si, že by to byl úplně špatný rozjezd ambiciózního fantasy seriálu, ovšem laďka je vysoko, a komunita očekává víc, než si sama přiznává. Napřed jsem byl taky poněkud skeptický, ale nakonec mě to vcelku bavilo. Jen doufám, že ve druhé sérii bude více akce a méně plků kolem. Docela se těším.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Po těch letech stále absolutní jednička z univerza Pána prstenů. Peter Jackson to prostě tenkrát vykopl do světa a všechna ta práce a zápal do tohohle fantasy světa je tu vidět na každém záběru.

plakát

Rod Draka (2022) (seriál) 

Nechytlo mě to tolik jako Hra o Trůny, ale je to opětovně prvotřídně zpracovanej seroš. Epický kulisy, intriky, zvrhlé pozadí vladaření a pár surových krvelačných akcí. Me gusta. 3,7/5*

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Nádherně natočené, každý díl podřízen trochu jinému stylu vyprávění, kamery a stylizace. No je to pecka! Některé díly jsou slabší, jiné silnější. Atmosféra by se povětšinou dala krájet. Temné výjevy jsou občas až monumentální. Dobrá práce pane Guillermo Del Toro.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Pěkné, temné fantasy, užil jsem si to.

plakát

Mořská příšera (2022) 

Klasickej animák. Akorát draci tady moc nelítaj, spíš jakože plavou. A jsou fakt vélký...

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Místy se to snažilo tvářit inteligentně, ale byla to past.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Top strop! V roce 2022 nejlepší film, který jsem viděl v kině. Po hromadě digitálníma efektama přeplácanejch blockbusterů konečně oldschoolově natočenej biják. Moc jsem si to užil. Moc pěkně vymyšlený, vypointovaný, a i když je to klišé, tak suprový a poutavý. Ty hvězdy si to zaslouží.

plakát

Duna (2021) 

Klenot!