Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Šifra mistra Leonarda

Šifra mistra Leonarda (2006)

Já zbožňuji Paříž, návštěvu Louvru hodnotím jako jeden z nejlepších zážitků doposud, Tom Hanks je mým nejoblíbenějším hercem už nějaký ten pátek, Audrey Tautou je naprosto úžasná, hudbu Hanse Zimmera miluji a mistr Leonardo je pro mě Bůh. Tak a teď víte, proč je The Da Vinci Code pro mě filmem číslo jedna.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

"We are like a peas and carrots!' Tenhle klenot americké filmografie je snímek, který člověka donutí přemýšlet, který člověku dodá pozitivní energii, který člověka dojme, rozesměje... Tohle vše je především zásluhou výborného Toma Hankse.

Listopadová romance

Listopadová romance (2001)

Mám slabost pro Keanu - s Charlize si sedli perfektně. Miluji, když v jedné části začne hrát Only Time. Zbožňuji scénu, kdy si Nelson hraje na Santu. Chtěla bych mít za kamaráda Jasona Isaacse. Líbí se mi, že tento snímek mě pokaždé dojme, rozesměje, rozpláče. Tento film je zkrátka moje velká srdeční záležitost!

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Jedna z nejkrásnějších love story, jaká kdy byla na plátno převedena! Edward je úžasný a Nicole to tady sluší ze všech jejich filmů nejvíce. Za zmínku stojí též vynikající soundtrack, který patří mezi mé nejoblíbenější :)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Nejlepší předvánoční film ever! Tenhle film si pouštím každý rok vždy na začátku prosince a před Vánocma a ještě se mi neomrzel. Skvělá volba herců, neklišoidně působící příběhy a je to jediný film, kde snesu Hugha Granta :) P. S. Je tu snad to nejromantičtější význání lásky, jakého se filmová plátna dočkaly! :)

500 dní se Summer

500 dní se Summer (2009)

"Po krásném a barevném létě přijde krásnější a barevnější podzim." Tenhle film mě nadchnul. Je to nádherný snímek o lásce a o hledání lásky Je v něm tolik pravdy a životních mouder. Navíc Zooey bezmezně obdivuji a s Josephem tvořili velmi sympatickou ústřední dvojici. P. S. V Summer jsem se našla :))

Prázdniny v Římě

Prázdniny v Římě (1953)

Moje první setkání s kouzelnou Audrey Hepburn. Ti dva byli prostě úžasní! Opravdu krásný příběh, ktrerý ve mně zanechal dojem snad už navždy - kam se na něj hrabou dnešní romantické komedie... A navíc ten konec! Aach... :)