Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Kristin Kreuk

Tato sympatická a nádherná kanaďanka Kristin je narozena v roku 1982, tedy skoro má kategorie. Poprvé jsem ji zahlédla v seriálu Smalville, kde hrála po boku vynikajícího herce Thomas John Patricka Wellinga. I když tato mladá slečna svou kariéru odstartovala naplno teprve před 8 lety, myslím si že brány do světa má otevřené.

Jessica Alba

Jessica Alba patří bezesporu mezi nejlepší herečky současnosti. Ať ji dáte jakoukoliv roli, popere se s ní a nakonec je z toho skvělé drama nebo komedie, ve kterých hlavně účinkuje. Mezi její nejpovedenější kousky bych zařadila hlavně film Honey a roku 2008 natočila klikaře Charlieho, kde můžete vidět její podobu v plné kráse. Před nástroji kameramanů působí opravdu přirozeně a v jednom článku říkala, že ani nemyslí, že točí film, bere to sponntáně a o tom ty filmy jsou...na plátně to jde potom hodně vidět.

Tatiana Dyková

Od filmu Medvídek, Šeptej, Divoké včely přes Chyťte doktora a samozřejmě Vratné láhve...tak v těhle filmech, a ve spousta dalších hraje tato skvělá herečka Tatiana. Svým osobitým a přátelským projevem si ihned chytne oko dívaka a zejména jeho srdce, protože působí přirozeně ... a skromná poznámka na závěr, má dva svátky do roka jako já, protože je levák:)