Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (314)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Nejlepší na celém filmu je začátek s malou Wonder Woman, zbytek je prakticky 2 a půl hodiny ničeho.

plakát

The Haunting - Dům na kopci (2018) (série) 

U prvních tří epizod jsem mocně usínal a říkal jsem si, co je na tom tak skvělého, když to ani nedokáže udržet mou pozornost a samou nudou se mi zavírají oči. Naštěstí jsem poctivý a než seriál ohodnotím, snažím se vidět aspoň jednu řadu. Takže jsem i přes menší vnitřní odpor pokračoval a Hill House se mi odvděčil. Postupem času byl The Haunting of Hill House čím dál zajímavější a nakonec ten barák opravdu za návštěvu stál.

plakát

Tenet (2020) 

Samozřejmě jsem to moc nepobral, bohužel nevím, jestli mám chuť se podívat znova. Nebo jinak, nebyl jsem úplně mimo, dokonce jsem celkem brzo předvídal,.. !!SPOILER!! ..že bojuje sám se sebou, ale i tak zmatek. Já vím, můj problém. Tenet je v mnoha ohledech skvělý, ale postavy nejsou citově svázané s divákem, a tak vám na nich ani moc nezáleží. Vlastně mi bylo jedno jestli bude konec světa nebo ne. I když tomu jsem stejně nevěřil, takže asi i proto. Nejlepší postava zase záporák.

plakát

Ledová archa - Série 1 (2020) (série) 

Škoda, takový potenciál. Film je rozhodně lepší. Postavy na kterých mi nezáleží, dobrá je v podstatě jen Jennifer Connelly a docela ujde ta bohatá znuděná zrzka. Určitě by se našlo dost dalších výhrad. Naštěstí se najdou i dobré pasáže a i když to ne vždy vyloženě graduje, aspoň si to kolísavě udržuje nějaký standart. Ke konci série jsem zase přemýšlel o vyšším hodnocení. Zatím 3,5 a doufám v lepší pokračování.

plakát

Last Christmas (2019) 

Příjemná vánoční jednohubka, kterou táhne sympatická Emilia Clarke, škoda jen těch zbytečných podprahovek, jenž malinko kazí dojem z filmu. 3,5*.

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Začátek vypadal dobře, ale to je tak všechno. Postupem času se atmosféra vytratila stejně jako ten vlkodlak. Takže ve výsledku se nestalo vůbec nic.

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

Všemi kritizovaný předchozí díl pro mě skvělý, za to poslední díl zklamal z celého seriálu nejvíc.