Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (314)

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Mel Gibson je jako záporák určitě dost kvalitní, což se dalo předpokládat, jenže jsem čekal nejlepšího záporáka série a to se podle mě nestalo. Jean-Claude Van Damme se mi líbil přece jen víc a to jsem nadával, jak málo prostoru v předchozím dílu dostal. On aspoň dokázal někoho z těch „nesmrtelných" Postradatelných zabít, i když jen nováčka týmu. Má tohle vůbec smysl, když mě nemá co překvapit? Chtělo by to už konečně někoho z týmu zabít. Třeba takový Randy Couture by myslím nikoho moc nebolel, stejně toho nemá moc co nabídnout. Jenže opak je pravdou. Stallone ještě přibírá další členy a to mlaďase, kteří se sem vůbec nehodí a v akčním žánru nemaji nic za sebou. Vůbec nechápu, proč je do Expendables cpe, přece jen by měli dostat prostor ti, co si ho zaslouží. Z nových tváří je nejlepší Antonio Banderas, který dodal trochu humoru. Neurazili ani Harrison Ford a Wesley Snipes, ale stejně jsem čekal o něco víc, hlavně od Snipese. Schwarzenegger klasika, pár hlášek, jinak jen střílení, což se vlastně dá říct o všech. Třeba Jet Li, i když měl jen malou roli, radši bych ho viděl v souboji než jen se zbraní v ruce. Jenže v Expendables 3 bohužel bitky k vidění nejsou. Jediný náznak bitky předvedla snad jen Ronda Rousey. Celkově tomu chyběl ten náboj. Pro mě jasně nejhoší díl. A ani u hlášek jsem se nebavil tak, jako u předchozích dvou filmů.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

"Nikdo neni stoprocentní píčus" :D Zábavné, akční, velkolepé. Prostě Marvel. Někdo by mohl tvrdit, že mluvící mýval a strom už je moc, ale vše funguje jak má, takže za mě rozhodně spokojenost.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Pilot hodně nalákal, tak snad nepřijde zklamání. Tohle budou upíři podle mého gusta.***Takže po první sérii. Nakonec to neni tak skvělý, jak jsem očekával. Upíři nejsou podle mého gusta, naopak jsou celkem nudní, spíš mi připomínaji pomalý zombíky s chapadlem. Starší verze Bladea mě zrovna moc nebaví, to samé hlavní hrdina, vlastně tam neni nikdo, komu bych vyloženě fandil. Za zmíku stojí jen ta bloncka, ale taky nic extra. Odhalení hlavního upíra nebylo moc potěšující, že by se jim povedl se říct nedá. A jestli je pravda, že ho stačí zabít a tim všechno skončí, tak to mě podrž.. Ale nejspíš to ani nezjistim, protože do další série se mi moc chtít nebude. Takže snižuji hodnocení.

plakát

Cesta na západ (2014) odpad!

Ano, lidstvo se stále někam žene, hledej štěstí v maličkostech atd. Ale jako film, co zaujme, na mě tahle spomalovačka opravdu nepůsobí. Tohle bych dokázal natočit i já. Kvalita snímku je věc druhá že..

plakát

Norsko (2014) odpad!

Světová premiéra řeckého filmu Norsko na festivalu v Karlových Varech nedopadla zrovna nejlépe. Popravdě o moc horší uż to být nemohlo, ale vydržel jsem do konce, to se všem nepodařilo.

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Před spuštěním vypadalo Penny Dreadful hodně nadějně, ale bohužel je to i přes pár dobrých momentů dost utahaný a nudný. Hodnocení po první sérii.

plakát

Pod kůží (2013) 

Těžce stravitelný film, určitě ne pro každého. Atmosféra komorní, ba dokonce lehce depresivní a monotónní. Celkem mě překvapilo, že si Scarlett Johansson vybrala takový film, ale určitě nezvolila špatně. Chvilka slávy Kryštofa Hádka po boku Scarlett taky stojí za řeč, zajímalo by mě, jak se k takový roli dostal. Hodnocení na hraně 3-4*.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Co je účelem komedie?? Smát se!! Jasně, někdy je to dotažené až moc do extrému a za hranici vkusu, ale já se i přesto bavil. Je přirozené, že vám nesedne úplně všechno. Lidé, co nemaji rádi černý humor a vulgarity, ať na to radši ani nekoukají. Viděli jste Méďu přece. Herecké obsazení skvostné, obzvlášť Charlize Theron je jako vždy skvělá. Dále určitě potěší vynikající camea role Ryana Reynoldse, Jamieho Foxe ala Nespoutaný Django či připomenutí klasiky Návratu do budoucnosti a odkaz na herečku Milu Kunis v překladu indiánské řeči. Prostě za mě krásné 4*.

plakát

Dominion (2014) (seriál) 

Téma andělů mě celkem zajímá, tedy přesněji andělé chtějící zničit lidstvo, a tak dávám seriálu Dominion šanci. Obavy jsou, né že ne, už Legie mě celkem dost zklamala, přitom jsem se na ní tak těšil. Komentář začínam psát po pilotu a bohužel mě to tak moc nechytlo. Uzavřené město před okolním světem, pár zápasů, ale jinak nuda. Každopádně potencionál to určitě má a uvidíme, jak si s tim tvůrci poradí. Šance, že se to rozjede tu stále je.*** Tak první série za mnou. Sice to neni vyloženě špatný, ale na další sérii, jestli bude, se pravděpodobně dívat nebudu.