Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Smrt jí sluší (1992) 

Legrace x nedokonalá grafika = ať žije Polární expres

plakát

Škola rocku (2003) 

Skvělý Jack Black skvělá hudba a její vytváření, donutilo mě to znovu si poslechnout Zepeliny, ale nic víc.

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Jeden z nejsilnějších zážitků posledních měsíců když nepočítám nedávno skouknutý Grindhouse a píseň Is it Any Wonder od Keane. Naprosto dokonalý začátek skvělý scénář . Film mě trochu připadal jako Moulin Rouge, ale to vůbec nevadilo. Carrey zahrál jeho obvyklý styl ale přiznám se že jsem ho poznal až po pár minutách celého snímku. Nicméně film velice upřímný a dotýkajícíse a zarývajic se hluboko pod kůži...>mohu jen doporučit.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Zajímavé, smál jsem se asi 3/4 představení a potom mi Donutil nepřišel až tak zábavný. Vlice zajímavý příběh, dobré zvraty a slovní hříčky...jen tak dál

plakát

Roming (2007) 

Dost sem se zasmál, dvojka Labuda x Polívka nemá chybu , ale kdyby tam nebyli tak bych to přirovnal k filmu Panic je na nic.

plakát

Dogma (1999) 

Hodně zajímavé a příjemně přehnané.

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Klasický QUENTIN (kvalitní scénář, nečekaný děj, zvraty, hodně černého humoru) www.tarantino.wz.cz

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Kdybych měl opravdu film hodnotit podle svědomí dal bych mu asi 4* ale že fandim dvojce T@R tak mi to hlava nedovolí. Film již od samého začátku byl již ve vysokých otáčkách, střílelo se řezali se koule atd.., ovčem po té co ty oškliví zombíci zabili krásnou blondýnku se to už jenom vezlo-převrácenej náklaďák urvaná noha , vyžranej mozek roztávanící se Quentin atd.... Napínavé chvlikly střídaly často legrační scénky a to vše se zalívalo litry krve. V celku sem si to užil, ale uteklo mi vše strašně rychle.

plakát

Jak se Harry stal stromem (2001) 

Naprostá dokonalost. Psychoč, který měl oddaného syna do určité míry, byl doopravdy neuvěřitelný. Drsný zemědělský život mi říkal buď rád že zde nejseš. Pěkný děj a zajímavé poměry..