Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Kdo přežije - Worlds Apart (2015) (série) 

Poprvé za mou fanouškovskou kariéru pořadu Kdo přežije vyhrál člověk, kterého jsem si oblíbila hned první díl, držela mu palce celý průběh hry a fandila čím dál víc. A hlavně si za svoje výkony titul Posledního trosečníka opravdu zaslouží. ;)

plakát

Kandidát (2013) 

Scény s Michalem Dlouhým a Kubovčíkem vážně stojí za to.

plakát

Feed (2005) odpad!

Doufám, že po Feed, který jsem si pustila v rámci čekání na čtvrtou sérii Hawaii Five-0, budu moct brát Alexe O'Loughlina alias Steva ze zmiňovaného seriálu ještě vážně a nebudou se mi vybavovat nechutné scény z tohoto filmu, který jsem ani nezvládla dokoukat.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Patrik v knize tvrdí, že se nebude dívat na žádný film do té doby, dokud nedojde ke šťastnému konci toho svého. Snaží se myslet pozitivně, být milý k ostatním a i když je to mnohdy těžké, věří ve stříbrné lemování a už zmiňované šťastné konce. To by se mohlo stát ponaučením pro nás všechny, protože bychom s takovým přístupem nebyli spokojenější jen my sami, ale i všichni kolem. Druhá věc, kterou jsem si z tohohle filmu vzala, je ta, že je opravdu hodně nutné vážit slova podle toho, s kým zrovna mluvíme. Všichni Patovo blízcí se tváří, že nevidí žádný velký problém v hromadě léků, které bere každý den, v terapiích, na které týdně dochází nebo v záchvatech vzteku, kterým se občas nedokáže vyhnout a přitom o lidech s podobnými problémy mluví jako o cvocích a vůbec je nenapadne, jak se asi musí cítit Pate, pro kterého je vážně rozdíl, jestli se za blázna označí sám a nebo ho tak v podstatě nazvou ostatní. Škoda, že Oscara nedostal i Bradley Cooper, zasloužil by si ho.

plakát

Da Vinciho démoni (2013) (seriál) 

Geniální svéráz přelomu 15. a 16. století Leonardo Da Vinci dosáhne všeho, čeho jen chce. Někdy kvůli jeho inteligenci, které občas nerozumí ani on sám, někdy díky jeho prostořeké puse, ale vždycky proto, že nezná hranice a pokud je zná, nebojí se je překročit. Líbí se mi jeho moderní účes, kostýmy herců, i prostředí, ve kterém se seriál odehrává. Mám ráda Giulina Mediciho, ale opravdu se nemusím dívat na nahatého papeže uprostřed jednání s Girolamem Riariem.

plakát

Havaj 5-0 (2010) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem se začala dívat kvůli Alexu O'Loughlinovi, ale nezůstala jsem u něj jen díky němu. Havaj 5-0 neztrácí čas zdlouhavým zkoumáním důkazů v laboratořích, místo toho získává informace přímo od podezřelých a to vždycky ne zrovna nejmilejším způsobem. Přidejte drobek vtipu (spojení Alex O'Loughlin - Scott Caan je vážně skvělý) a máte z toho příjemný seriál, který vás bude bavit snad stejně tak dobře jako mě.

plakát

Za svitu měsíce (2007) (seriál) 

Sledovala jsem už několik seriálů či filmů s upírem v hlavní roli a musím říct, že Mick St. John mě upoutal asi nejvíce. Šarmantní sympaťák, který chce pomáhat lidem, a proto pracuje jako detektiv. Nejen tyhle jeho slova, ale mnoho dalších vět mě přiměla k zamyšlení, dojala, povzbudila a nebo jsem si prostě jen řekla, že to vážně dobře zní. Škoda, že byl seriál zastaven po první řadě. Možná, kdyby přišel o rok či dva déle v době upířího boomu v podobě Twilight, užili bychom si dílů více, ale jak by řekl Mick: "Jestli jsem se za 85 let něco naučil, tak to že co my chceme, na tom vždycky nezáleží... jenže někdy, je to jediné, na čem záleží." :)

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Co k tomu říct... já jsem prostě Gleek!

plakát

Kdo přežije - Jižní Pacifik (2011) (série) 

Zajímavý a napínavý průběh celé řady, perfektní moderátor Jeff, skvělý bojovník Ozzy a nesnesitelný manipulátor hrající si na svatouška Coach.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Tenhle film poukazuje na skutečnost, že spousta lidí nevnímá zvířata jako živé bytosti, které cítí, trpí a strádají. Nechápu, že ještě teď fungují cirkusy a existují lidé, kteří se do nich chodí bavit.