Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Děsivá setkání (2019) (pořad) odpad!

Jestli vážně někdo věří tomu, že je tam jedinej člověk, co není herec, tak je velmi naivní.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Trojan je motor, který když ve správný moment nastartujete, vytáhne s grácií lecjaký náklad a že si tvůrci naložili.

plakát

Bad Roomies (2015) 

Film mě celkem překvapil docela nečekanými zvraty, dá-li se to tak nazvat. Je to vcelku odvážná komedie, avšak zaujala mě na ní nejvíce hlavní postava - Annie Monroe, kterou jsem do té doby neznal. Za ní dávám, po dvou dnech od shlédnutí, ještě jednu hvězdu na víc, skvělé lascivní pokušení. Hodnocení: ****

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

K filmu jsem přistupoval, jako k takové "oddechovce", po práci, měl mě pobavit, ničím příliš nepřekvapit. Splnil očekávané. Věřím, že by mě bavil i bez Bradleyho, který mu dával pomyslnou třešničku na dortu, které, jak říká, umí péct. Dobrý film, který si rád za nějaký čas znovu pustím. Hodnocení: ****

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Když jsem se o přípravě seriálu dozvěděl, řekl jsem si, že bych ho měl vidět. Zapomněl jsem na něj a úplnou náhodou mi jej kamarádka pustila, samozřejmě jsem ho do týdne dokoukal, tedy první sérii. Skvělé zpracování a věřím, že ona španělština mu dodala na autentičnosti ještě tak o 25%. Snad to tak bude vnímat i anglicky mluvící publikum, domovina a cílovka Netflixu. Jsem rád, že jsem si okořenil večery s arogantním panem Escobarou, jež mi ukázal, že malicherné ego dokáže napáchat spoustu škody. Hodnocení: ****

plakát

400 Days (2015) 

Jedna hvězda za hudbu a schopnost filmu vyvolat zmatení, zvrat se mi líbil. Kdyby se tak našel někdo, kdo tomu udělá i nějaký nadějnější konec.

plakát

Zejtra napořád (2014) 

Neměl jsem se dívat na trailer. Po jeho vydání jsem byl na film celkem natěšený. Dnes jsem si jej ve vlaku pustil a konalo se zklamání. Děj nudný, zápletka prakticky žádná a konec nesmyslně "zbastlený", tak aby to "nějak pěkně dopadlo". Bohužel to ani moje oblíbená Vica nezachránila, ze které udělal scénárista hloupou puťku. Nestojí za shlédnutí.

plakát

Bastardi (2010) 

Víte proč se mi tento film líbí? Protože bez servítek ukazuje, jak to s nepřizpůsobivými skutečně je a jedno z řešení tohoto problému.

plakát

Zeiten ändern Dich (2010) 

Bushida jsem jeden čas poslouchal. Netušil jsem, co všechno dokázal a jaký byl jeho život. Myslím, že se úžasně vypracoval. Film popisuje nejzákladnější události v Bushidově životě. Hrozné dětství, otec alkoholik, 11. září, Karel Gott, drogy, grafity, pouliční rvačky, muslimští mafiáni, ... to vše mu poznamenalo život a zároveň ho to donutilo pracovat na svém cíli.

plakát

Caprica (2009) (seriál) 

Capricu jsem si představoval, jako nenucené dotvoření děje Battlestar Galactiky. Pilotní díl mě do seriálu úspěšně přivábil. Zápletky a poznávání charakterů osob bylo opravdu zajímavé. Hlavním motorem seriálu byla mladá dívka uvězněná v těle (budoucího) "toasteru", tedy Cylona. Okrajové palivo tvořilo náboženství, terorismus, sekty, virtuální svět a telenovela, vytvořená rodinou Adamů a Graystonových. Uměle vytvoření svět byl téměř stejný jako ten náš. Bohužel se na závěrečném hodnocení promítnul nic neřešící a krvavý konec.