Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Biografie (5)

Adriano Celentano (herec / skladatel / režisér)

16.11.2011

Adriano Celentano se narodil 6.ledna 1938 v Miláně. V Itálii se proslavil jako zpěvák, písničkář, komik, filmový režisér a herec.Jeho pěvecká kariéra začala stoupat v 50. letech, kde si ho veřejnost oblíbila díky jeho písničkám a tanečnímu stylu Hula Hop, který byl inspirován Elvisem Presleym. Prodává miliony desek a objevuje… (více)

George Wendt (herec / režisér)

13.03.2014

George Wendt se narodil v Chicagu, vystudoval jezuitskou školu v oblasti ekonomie v Kansasu. Jeho děd, Tom Howard, byl slavným bulvárním fotografem, jehož vězeňské fotografie obletěly celý svět. George aktivním divadelním hercem a je znám také jako velký komik v oblasti improvizace.V TV se George objevuje z kraje většinou v… (více)

Radek Hoppe (herec)

06.01.2013

Radek svojí hereckou dráhu odstartoval v raném mládí. Jeho prvním filmovým počinem byla krátká epizodní role ve filmu ČLOVĚK PROTI ZKÁZE. Poté zazářil po boku Vlastimila Brodského ve filmu FREONOVÝ DUCH, kde si zahrál hlavní dětskou roli. Od té doby se objevil v reklamě na supermarket a malou roli dostal v jednom z dílů… (více)

Rupert Penry-Jones (herec)

02.02.2014

Rupert Penry-Jones se narodil v Londýně hereckému páru Peter Penry-Jonesovi a Angele Thorneové. Začal chodit na Bristol Old Vic divadelní školu, kde se zdržel pouhý rok, jelikož byl poměrně náročným žákem díky dyslexii a nezvladatelným studentem, zejména v oblasti milostných aférek. Jeho herecké začátky se projevují zejména na… (více)

Willie Nelson (herec / skladatel)

17.02.2010

Legenda americké country & western hudby Willie Nelson, který se narodil 30. dubna 1933 v Texaském městě Abottu se proslavil zejména jako písničkář, skladatel, kytarista, ale také jako filmový herec.Dětství prožil se svými prarodiči a již v patnácti letech se z něj stává výborný kytarista. V roce 1950 nastupuje službu do… (více)

Reklama