Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (9)

plakát

Devadesátky - Poprava bodyguarda (2022) (epizoda) 

Atmosférou mi to spíš připomíná osmdesátky než devadesátky, tak ponurá ta doba určitě nebyla. Takhle viděli a dodnes viděj devadesátky lidi, kterým se stýská po bolševickým režimu.

plakát

Mstitel (2021) odpad!

Jak pejsek s kočičkou pekli dort...

plakát

Corpus Christi (2019) 

Zajímalo by mě, jestli Komasa zná Škvoreckého knihu a Schormův film Farářův konec. Filmoví fanoušci na CSFD pravděpodobně nikoli...

plakát

Skleněný pokoj (2019) 

Je neuvěřitelné, jak s takovým tématem, s tak výbornými herci, kamerou, výpravou, s takovými možnostmi a prostředky, dokázal režizér vytvořit tak jalový film. Jedno velké navoněné nafouknuté nic.

plakát

Dabing Street - Vulgarismy (2018) (epizoda) 

Zelenka je génius. A Ozzy2 nechápe (stejně jako Zeman) rozdíl mezi sprostotou a nadsázkou

plakát

Rodinný film (2015) 

Neskutečně sterilní, vykonstruovaný a ke všemu ještě nudný film. Artově natočená bakalářská historka. Nechápu to vysoké hodnocení.

plakát

Stopy života - Dívčí sen (2013) (epizoda) odpad!

Navrhuju, aby se pro hodnocení na CSFD kromě 5 hvězd a odpadu přidal ještě jeden stupeň - Magnusek. Jeho "díla" jsou totiž mimo všechny myslitelné kategorie.

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Nenalézám jiný výraz než zhovadilost. Jedna hvězda za Trojanova Hitlera. Jinak prázné, hloupé, nevím čí m si Ondříček vysloužil renomé dobrého režízéra. Pokud vezmu v úvahu, že Ordinace v Růžové zahradě se točí 3 dny a on své "opusy" minimálně 30, pak v tomhle kontextu jsou Ordinace či Ulice zrežírovány mnohonásobně líp.

plakát

Náš vůdce (2008) 

Docela působivé, ale poněkud tezovité...