Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (16)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Jako TELEVIZNÍ pohádka docela milé překvpení. Ještě že někoho nenapadlo, že by s tím mohli jít do kina. Protože nemohli.

plakát

Vendeta (2011) 

super zážitek, kterej má neuvěřitelně skvělý místa, ale zároveň i místa, který byly tak moc iritující, že sundaly čtvrtou hvězdu...ale mrzí mě to moc

plakát

Strom života (2011) 

nevím, jestli jsem si z filmu vzal to, co jsem si podle autora vzít měl, ale vlastně mě to ani moc nezajímá...

plakát

Kajínek (2010) 

O kameře netřeba...Celkově je to řemeslnost jak se patří, k čemuž režisérovi gratuluji. Bohužel ale emoce téměř celou dobu minimální, takže až se tohle zlepší, tak Jákl jr. přinese trochu toho kvalitnějšího Hollywoodu k nám do Horní Dolní (a to jsem se na jeho post v režii tvářil dosti skepticky).

plakát

Nine (2009) 

Polopaticky napůl vysvětlené Otto e mezzo. Ano, chápu, že je to pocta. Otázkou však je, zda by měl Fellini radost. Za svícení bych tvůrcům zlíbal nohy. Nejlepší jsou pro mne varietní vystoupení Marion Cotillard a Fergie. Celkový dojem však jako o hodně mladší brácha Chicaga. Tempo mě bavilo snad až na začátku závěrečných titulků. Ale jinak závidím to řemeslo:-)

plakát

Souboj Titánů (2010) 

viděno z tepla postele a tak neurazilo...v kině bych byl asi zklamanější

plakát

Bratři (2009) 

Pro mne moc fajn. Velmi jemná přesto hutná hra drobných i velmi nedrobných nuancí. Scéna s balonkem u stolu-klobouk dolu a tichá závist.

plakát

Box (2009) 

Trailer sliboval zajímavý námět. Pokud by si někdo dal tu práci a kvalitně rozvedl to, co se odehraje v první třetině, do hutného psychologického dramatu, bylo by to mnohem mnohem lepší. Pro mne tedy velmi nevyužitý potenciál totálně zabitý sci-fi trapným zbytkem s příšernými efekty. Chtělo by se říci, že je tento film na půli cesty. Žel bohu však ani nevyšel ze dveří. Navíc co provedl Cameron...? Moje sympatie postava opravdu nezíská tím, že jí zmrzačíme nohu a necháme jí celou dobu mluvit/šeptat vysokým přiškrceným hlasem značící snad čistotu Nedotknuté v osmém měsíci. Sorry...

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Nemůžu z hlavy setřást připodobnění k Hitchcockovi a jeho filmům, jak zmínili Palcové.

plakát

Superman se vrací (2006) 

v první třetině to vypadalo na **, naštěstí se to trochu postavilo na nohy.