Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (170)

plakát

Drive (2011) 

nechapu jak to muze mit tak vysoke hodnoceni, kdyz je to neskutecne klise! po pul hodine filmu jsem myslela ze to trva uzt ak hodinu a pul, proboha.... samotar ktery dela nejakou trestnou cinnost se zamiluje to nejaky pohledem nevinny zensky pak se dostane do problemu a vsechno skonci, kvuli neceu co jsem vedela v prvnich 20ti minutach jsem se na to nemusela divat... chapu moc se tam nemluvilo... a ze by zapletka byla nijak vyimecne se taky neda rict, kazdopadne nektere chvile byly velmi napinave...

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

no tak tohle me z reality opravdu nijak nevytrhlo, to ze se propletaji tezke osudy par lidi, z kterych jsou pak pribuzni, nebo pratele atd... zname z plno dalsich filmu, jedno drama za druhym, sem tam to bylo celkem vtipne, kazdopadne doposud jsem mela ryana goslinga velmi rada.. ted? nesnasim ho, tu jeho postavu, ktera totalne u me zprznila jeho osobu!

plakát

Invaze žraloků (2008) (TV film) odpad!

no tak co ty animace :D to je jak v nejaky laciny hre na pocitac , ktera jen ve vyprodeji :D zadnou hlavu ani patu to nema :D , a ty animace, hnus!

plakát

Respire (2010) odpad!

proboha!! nechápu jak tomuhle můžete dát i tu 1 hvězdičku :D nemá to hlavu ani patu, a upřímně v momentech kdy se člověk měl bát, jsem smíchem padala ze židle :-)

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

uzasny film, i prestoze jsem par scen cekala, a taky se tak v deji stalo... bylo to uzasny psycho... uzasny!!! klepu se jeste ted, nevim zda tim nadseni nebo jak mi chvilemi bilo srdce prsote supr.

plakát

MISS Slovensko 2011 (2011) (pořad) 

JO VSICHNI TO TU HODNOTTE :D KDYZ TO JESTE NEBYLOV TELEVIZI, KDYZ TO BUDE PRIMY PRENOS.....

plakát

Zátoka (2009) 

je plno dokumentu o zviratech, pri kterych, vam nejaka ta slza ukapne, akorat tohle bylo jiny, je tam ukazano jak to ma fungovat, a jak se to doopravdy deje, a lidi bud o tom vi a delaji neco nebo o tom vi a zaviraji pred tim oci, tedka by se po natoci tohohle skvostneho dokumenta mohla objevit ta skupinka lidi kteri o tom nevedeli a ted to vi, a zmeni to, je k nevire, ze tohle se deje, a je to dost smutny, takze nejmensi co muzeme udelat dat sem aspon nas blby podpis http://www.thepetitionsite.com/takeaction/724/210/624/

plakát

Varieté (2010) 

prumer... skutecne klise, obycejna al talentovana holka prijede z nejakeho zapadakova do velky mesta (obykle je to L.A. nebo NY) , najde si levny bydleni, ve kterem ji nasledne okradnou jeji pracne nasporene prachy, a pak zacina od podprumerne prace a vypracuje se po jistem zebricku az na vrchol samozrejme po boku jsou od zacatku "hodny" hoch a "zly" hoch, hodny hoch je bud single a nebo ma pritelkyni o kterou v prubehu filmu prijde aby pak mohl nastaat happyend s uzasnou hlavni hrdinkou, zly hoch chce bud neco vic od sveho os. zivote nebo od podnika ACH, JAK ORIGINALNI, no a samozrejme pak prijde jista zapletka, vsichni se na sebe nastvou, a pak se vsechno urovna a prichazi zaverecna uuuuzasne scena s radoby nejlepsi pisnickou,tanecniky apod. PROBOHA, kez bych nevedel uzv prvnich peti minutach jakto dopadne :-))

plakát

Upír Nosferatu (1922) 

na to na jake urovni byla kinematografie, to ti herci zahrali dobre i bez slov, jejich gestikulace krasne vystihla dany moment, a cos e tyce celeho filmu tak jsem se celkem bala, a to je dobre znamenii