Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Romantický

Oblíbené seriály (10)

Tohle jsme my

Tohle jsme my (2016)

Mám za sebou 7 dílů první řady a jsem naprosto nadšená! Každý díl je vlastně takový mini film, příběhy jsou inteligentní, autentické a chvílemi neskutečně dojemné. Jen doufám, že tento seriál nezruší, jako spoustu dalších.. Za mě maximum 5/5 :-)

Mistresses

Mistresses (2013)

Hodnocení po 2x13: Tak tohle je naprostá bomba!!! Nevím ani, s čím bych to srovnala, což je možná plus tohohle seriálu z nádherného L.A. s nádhernými herci! Naposledy mě takhle chytly zoufalky, i když bych tyhle dva počiny nerada srovnávala.. Značná dávka napětí v každém! dílu a hodně zajímavé zápletky (a je mi jedno, jak moc jsou uvěřitelné :-). Jen se bojím, co bude SPOILER ve třetí řadě, až odejde Savi. Ačkoliv se mi zdálo, že tvůrci to tušili (věděli?) dopředu a tak dávali v druhé polovině druhé řady Alysse méně a méně prostoru. V první řadě jednoznačně "táhla" seriál Savi, v druhé pak spíše Josselyn (nic proti :-). Taky mě pobavily všemožné způsoby, jakými zakrývali Alyssino těhotenství - hippie halenky, polštáře, obří kabelky.. :-)) No, určitě budu sledovat dál a uvidíme, jak si s tím scénáristé poradí.. a ještě jedna poznámka na závěr - Harry je fakt kus!!! :-D Aktualizace po 3x13: No to si snad dělají legraci.. :-) Musím říct, že z prvních pár dílů třetí řady jsem byla rozpačitá, ale nakonec mě to zase dokázalo vtáhnout, jako ty předchozí dvě. No a poslední tři díly, to už je doslova drama! Rozhodně si u mě seriál drží maximum, tedy 5*, což jsem po odchodu "Pheobe" opravdu nečekala, nemůžu se dočkat dalších dílů! Aktualizace po 4x13: Ubírám pátou hvězdičku, tohle jsem teda fakt nepobrala.. :-/

Nashville

Nashville (2012)

Tak tohle mě baví, opravdu moc! Mám za sebou teprve první řadu, ale už teď jsem nadšená, Rayna je ženská a star, jak má být a Juliette si i přes její povahu nelze neoblíbit.. Vedlejší postavy a jejich příběhy také šlapou jak hodinky (jen nějak nemůžu přijít na chuť přeslazené Scarlett a jejím věčně našpuleným rtům :-). Moc se mi líbil příběh Averyho a jeho "cesta" ke slávě, jo, takhle to asi v showbusinessu chodí, baby :-)), nebo dějová linka Deacon - Juliettina máma - závislost. O jiskření mezi ústřední dvojicí (kterou je pro mě Rayna a Deacon) ani nemluvě, ten společný akustický duet na jevišti někdy v polovině první řady byl naprosto dechberoucí. No a poslední dva díly první řady - masakr. :-o Takže za mě 4,5 z 5 - postavy, hudba a děj, vše naprosto super! Aktualizace po 05x09: Přidávám pátou hvězdičku, i když s těžkým srdcem a slzami v očích.. Connie Britton byla, je a bude úžasná!

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Dala bych i pět hvězdiček, kdyby seriál skončil osmou sérií.. díly s Ashtonem ani nebudu komentovat, pár sem jich viděla a nestojí za zmínku. Co se týče prvních osmi řad s Charliem, jde snad o jediný seriál, na který jsem schopná koukat pořád dokola a ještě se u toho pořádně nasmát, i když už dávno vím, co přijde. Charlie je nenapravitelný sukničkář a pijan, kterému navíc přeje štěstí v mnoha situacích, vytváří tak perfektní kontrast ke svému bratrovi Alanovi, kterému se se*e vše, na co sáhne :-), nejvíc mě asi baví sledovat ty jejich neustálé dialogy, nespočítala bych, kolikrát za celý seriál řekne Charlie bratrovi, aby "vypadnul z jeho domu" :-). Za zmínku stojí i hospodyně Berta, jejíž ostrovtip nemá obdoby, nebo Evelyn, krkavčí matka a sup na trhu s nemovitostmi, jejíž hlášky nezřídka procvičí mou bránici. Pro mě prostě 5/5, hvězdičku ubírám pouze za vyhození brilantního Ch. Sheena a za poslední díl 12. řady a celého seriálu (nemohla jsem si nechat ujít), jehož zakončení mi přišlo poněkud trapné a neuctivé k (diváky zbožňované:-) postavě Charlese "Roscoa" Harpera.

Zločin

Zločin (2011)

Hodnotím po závěru druhé série, nechci tu spoilovat, takže jen řeknu, že poslední díl jsem sledovala s otevřenou pusou a slzama v očích, fakt parádní závěr! Uznávám, že někomu to může připadat rozvleklé, ale na druhou stranu mě ani jeden díl nijak nenudil (snad kromě jednoho v první sezóně, kdy Linden hledá svého syna).. Asi se kouknu i na třetí řadu, i když jsem si jistá, že kvality prvních dvou nikdy nemůže dosáhnout :-)