Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (497)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Tak dobře se na to dívá. Film ocení hlavně ženy a nejen v běhu. Všichni se mají vlastně fajn, žádná skutečná krize nehrozí, jenom si tak navzájem spolu laškují. Některé pointy a hlášky mi přišly až moc prvoplánovité, našroubované a škrobené. Ale jak jsem řekl, dobře se na to dívá, všichni jsou vlastně sympaťáci největší. Dávám tři hvězdy. Kdybych byl žena, dám i čtyři hvězdy.

plakát

Úniková hra (2019) 

Takový fajnový mix Kostky a Saw. Ale líbilo se mi to, dobře to odsýpá, technicky je to na vysoké úrovni plus je tam několik neotřelých nápadů. Dávám 4 hvězdy.

plakát

7 životů (2017) 

Mělo to fakt šťávu, dávám 5 hvězd a nestydím se za to. Režie je ve stylu "padni komu padni" a tak to má být. Noomi Rapace si těch sedm životů fakt vychutnala. Jen nevím, který ji bavil nejvíc. Doporučuji vidět.

plakát

Město 44 (2014) 

Jako příběh dobrý, jestli to je pravdivý příběh podle skutečných událostí tak mě je těch Poláků fakt líto, naše květnové povstání proti tomu musela být jen procházka růžovým sadem. Na mě moc krvavé a moc naturalistické. Také střídání kýčovitých romantických scén a drsné reality mi nedělalo dobře - připadal jsem si jako by mi někdo přepnul Mlčení jehňátek na Kouzelnou školku. Hlavní hrdina toho v prostřední části filmu moc nenamluví. Dávám 2 hvězdy.

plakát

Kolonie (2015) 

Tak mě se to líbilo, bylo to napínavé až do konce a hlavní herci to hezky zahráli. Je to sice mírně depresivní, ale *spoiler* dopadne to dobře. Co na tom, že *spoiler* neuvidíte Emmu nahou. Teda uvidíte, ale tak chytře, že ji "citlivá" místa kryje fíkový nebo jaký list. Dávám 4 hvězdy, dobře se na to dívá.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Klasická, romantická s*ačka, pardon komedie. Podle tohohle scénáře by šlo naflákat hafo komedií a možná se tak i stalo. Dávám 4 hvězdy, výkony herců se mi líbily a je to klasika, kterou zub času neohlodá.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Tento film se dá hodnotit rozumem nebo citem. Kdo hodnotí citem, dává plný počet hvězdiček. Já hodnotím rozumem a dávám 3 hvězdičky. Je to milé, ale říkáte si, jestli by se něco takového mohlo stát. Já tomu moc nevěřím, vidím v tom něco jako Pretty Woman naruby. Člověk může skončit špatně, ale lépe se brečí na zadním sedadle limuzíny než na zadním sedadle v autobuse. Neříkám, že hlavní hrdinka využila situace, ale jestli by se takto reálně starala i o chudého chudáka, nevím.

plakát

Pyšná princezna (1952) 

Klasická pohádka, roky prověřená, asi naše nejlepší. Dávám 5 hvězd, to se nikdy neokouká.

plakát

Dovolená s Andělem (1952) 

Jsem ze staré školy, mě se prostě tahle naivní agitační dovolená líbí. Dávám 3 hvězdy. Jak byli všichni nadšení a odhodlaní, to je krásné. Je to jako pohádka pro dospělé.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Cesta jak se z fašisty stát pacifistou. Dávám 4 hvězdy, má to myšlenku.