Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (497)

plakát

Sezn@mka (2016) 

To bylo slabé jako indický čaj třikrát převařený. Dávám jednu hvězdu za pár vtípků co pobavily. Jinak je to vrchol trapnosti a product placement nejhrubšího zrna. Spoiler: Vy tady čekáte? Ne, já tady krmím labutě. (Trhá růži do vody). Tak já asi taky budu krmit. (Bléé). A taky běhám. Tak já musím běžet....

plakát

Lorax (2012) 

Grafika stylu Horton a zpívání až je to člověku otravné. Hodně moralizování, ale v podstatě mají autoři pravdu a děti o tom dlouho přemýšlely a dokonce mladší dítě nakreslilo stromy z Loraxu. Dávám 3 hvězdy.

plakát

Den patriotů (2016) 

Akční pasáže velmi napínavě a realisticky natočeny - ať už jde o asiatův útěk z auta nebo pak o přestřelku při zatýkání atentátníků. Dávám 4 hvězdy.

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Dokonalá přestřelka. Nejlepší co kdy byla natočena. Už jen za to 5 hvězd.

plakát

Černý motýl (2017) 

Dávám 3 hvězdy. Oba hlavní chlapi to zahráli dobře. Nejprve se nic moc neděje, pak to jde k předpokládanému závěru a před cílem zajímavý kotrmelec.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Dávám 4 hvězdy. Tohle je opravdu důstojná rozlučka X-menů s postavou Wolverina. Má to hloubku. Doporučuji vidět.

plakát

Hurvínek a kouzelné muzeum (2017) 

Animace mne mile překvapila - na český film dost dobré. Příběh měl hluchá místa, ale jako celek to drží pohromadě. Dost dobrý byl pan Spejbl. Vadil mi dabing Hurvínka, ten hlas mi tam prostě neseděl. A taky pasovat Hurvínka do role náruživého hráče počítačových her mi přišlo trochu prosti srsti. Dávám 3 hvězdy, dětem se to líbilo.

plakát

Teorie všeho (2014) 

No mně se to moc nelíbilo. Já uznávám velkého génia Stephena Hawkinga, zhruba vím jaké měl postižení a jak přes to všechno dokázal naplnit svůj životní příběh. Pan herec to zahrál skvěle, ale to je tak všechno. Nejvíc mi vadilo, že jsem mu vlastně vůbec nerozuměl - teda dokud nezačal mluvit přes syntezátor. Chtělo by to aspoň nějaké titulky. Pak mi vadilo, že herci nějak nestárli a já nevěděl v jakém stadiu Stephenova života se vlastně nacházím. A taky mi vadilo, že dějový posun byl vlastně nulový - celý film se věnoval jen problému s pohybem Stephena Hawkinga a to je podle mne dost málo. Dávám jen 2 hvězdy.

plakát

Coco (2017) 

A po čase zase jeden skvělý animák, který má koule. Vizuálně dokonalé, příběh o rodině vypilovaný do detailu, zápletka má říz. Poučné a hlavně pochopitelné pro děti i dospělé. Konec dojemný. Dávám 5 hvězd.

plakát

Biutiful (2010) 

Tak to je čiré psycho. Bezmoc kouká z každého okamžiku, postavy se propadají do čímdál větších sraček a není úniku. Nedoporučuji pouštět si před návštěvou lékaře - zvlášť pokud vás děsí jehly a močení krve. To co točí tenhle režisér mi vždycky drásá nervy. Bardem do dobře zahrál. Dávám 3 hvězdy.