Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Benga v záloze (2010) 

Nelze očekát žádné kinematografické obohacení, nicméně můžete očekávat, že se výborně pobavíte! Po dlouhé době skvělá komedie, kde se trapný humor neobrací v absolutní trapnost celého filmu, ale zůstavá na té správné hranici. Čtyři hvězdičky.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Hořká komedie o nešvarech dvou manželských párů, které se rozhodly vyřešit spor svých synů na úrovni. Hysterická Jodie Foster s naběhlou žílou na čele se snaží vychovávat všechny kolem, zatímco Kate Winslet se spravuje do podoby a jejich manželé se poklidně baví u doutníčku a sklenky 18-ti leté whisky. Pokaždé, když dojde na vypjatou situaci, znovu a znovu se ozývá pracovní mobil Christopha Waltze rozčilující všechny přítomné. Jde o herecký koncert čtyř perfektních herců v jednom bytě s akorátní stopáží 79 minut. Christoph Waltz mě opět okouzlil svým dokonalým hereckým výkonem. Tahle poloha mu prostě strašně sedí. Z ženského dua musím vyzvednout perfektní výkon Jodie Foster-ta krávě mi prostě strašně lezla na nervy od první minuty. Děkuji za takto strávné odpoledne. Dávám pět hvězdiček!

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Když je mi ouvej a nic se nedaří, zalezu si do pelechu s něčím na zub a pustím tohle a je mi zase hej. Tento film a móda v něm jsou lékem na všechno.

plakát

Divnej týpek (2009) odpad!

Film je vlastně o chudákovi klukovi, kterého ztrapňuje zbytek osazenstva a on prostě jen trpí. A já trpěla také...Jak už bylo řečeno, vyjma hlavního hrdiny byly postavy tak extrémně nesympatické a rádoby komické, že se mi chtělo zvracet. Trapnost filmu, který natočili Benjaminovi "kamarádi" plus trapnost Chevalierova remakeu, trapnost obchodu se župánky, strážného anděla a ještě k tomu navíc naprosto úděsný Loanie (snad se to tak píše) dávají dohromady jeden ukázkový "odpad!". NEVERMORE!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Tímto seriálem jsem promrhala mraky svého času, nicméně to bylo velmi příjemné mrhání. Cynického charismatického bastarda House nemůžu ohodnotit jinak, než pěti hvězdičkami.

plakát

Equilibrium (2002) 

"Takže existujete, abyste existoval?" Obstojně zpracované Orwellovské téma přinutí k zamyšlení. Jak moc jsou city důležité? Má naše existence bez emocí smysl? Osobně mě okouzlila klišé scéna s pejskem a několikrát zamotané rozuzlení filmu. Bale opět podává výborný herecký výkon. Tentokrát za 4*.

plakát

Experiment (2010) 

Po dlouhé době mě film skutečně emocionálně vyždímal. Forest Whitaker převedl naprosto famózní výkon, kdy jsem měla skutečně chuť hodit po něm cihlu i když byl jen v televizi:) Když dáte zakomplexovanému chlapovi do ruky moc, nemůže to dopadnout dobře. Dávám čtyři hvězdičky, a to jen protože si nechávám rezervu na německou verzi:)

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Možná naivní a hloupé, leč zábavné a skvěle provedené.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

"...tohle by moh' bejt můj mistrovskej kousek." A taky že byl. Počínaje prvním shlédnutím jsem uchvácena, i podruhé i postopadesátčtvrté. Tarantina jsem měla vždy v oblibě, ale tímhle si zaručil to, že na každý jeho film budu netrpělivě čekat jako malé dítě hodně dlouho dopředu. Když přestanu vychvalovat Tarantina, což bych mohla dělat ještě další hodinu, tak musím ocenit herecké výkony zvlášť Christopha Waltze a Brada Pitta. Do toho Pittova bramborová angličtina mě tak nehorázně baví, že bych se podívala zas a znovu už jen kvůli ní. Samozřejmě tomu třešničku na dortu dělá čtyřjazyčný scénář (tomu, koho napadlo dabovat tento film bych urazila hlavu) a pro Tarantina jedinečně ujetá a výstižná hudba. ANO, CHCI SE PODÍVAT ZNOVU, PROSÍM !

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Neznám účastníky show osobně, ale co nám prezentují skrze televizní obrazovky mi dodává pocitu, že v této show soutěží pouze "fitkoblbci", šlapky, striptérky a podobná lůza mající slovníku horšího než dlaždiči. Maminka musí být pyšná, že má dítě v televizi ! :)