Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (266)

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Chtěla jsem napsat fakt obsáhlou recenzi o tom, jak moc se mi ten film líbil a co v něm bylo fakt príma, ale nakonec se omezím na: Cate Blanchett.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

To je jedna z nejlepších věcí, co jsem z české tvorby viděla? Asi opravdu jo. Občas se mi hůř koukalo na obličej Jaroslava Duška a z jeho postavy jsem měla rozporuplné pocity, ale rozhodně to seriálu nijak nevytýkám, aspoň je to autentické. Pochmurné, poctivé a skvěle depresivní. 10/10

plakát

Outlast (2023) (pořad) 

Reality show, ve které soutěžící zvájemně nevyřazují, ale lidé musí odstoupit sami, je divácky rozhodně zajímavá. Nechci spoilerovat, kdo je pí*a a kdo ne. V drsném prostředí se rychle odhalí lidé bez morálních zásad (třeba crackhead, hysterky) a naopak charakterní člověk. Ale jeden drobný spoiler si přece jenom neodpustím: Tento pořad je nedotčený Netflixovskou politikou ohledně zastoupení různých ras, identity a sexuality. Což je "překvapivé", vzhledem k tomu, že se tam parta tvrdých lidí snaží o přežití v zimě a mokru :)

plakát

Nebe s.r.o. (2019) (seriál) 

Řekni jim, co jsou krávy. - Takoví psi, ze kterých můžeš napřímo pít. - Co to jsou psi? - Malý krávy, se kterýma se můžeš kamarádit. Chcípám smíchy, že bůh neumí číst je nevyčerpatelnej fór. První sérka jeden z nejlepších seriálů ever, boží!

plakát

Cesta za smířením (2021) 

WTF ty vole, co jsem to právě viděla! To je tak nádherně surový, drsný, vtipný a krutopřísný! Naprostá bomba, doporučuju si pustit při romantickém večeru.

plakát

Snowden (2016) 

OK, posledních deset minut včetně titulek a mně při výrazném "what?" upadla brada na zem, teď jsem ji musela zvedat. O filmu si nic nezjišťujte, prostě se podívejte. Btw je jako zbytečné tu zpochybňovat příběh kvůli tomu, že ho někdo nějak natočil. Beztak ten názor vůbec nikoho nezajímá.

plakát

Schody (2004) (seriál) 

Jeden z nejlepších dokumentů na Netflixu nebo kdekoli. Hodně kvalitní. Do dokumentu nezasahuje žádný vypravěč ani sehrané scény, vše je točeno v průběhu let, kdy se to dělo. Je to nesmírně napínavé už proto, že je to real a raw a nemusíte se spoléhat na herecký výkon, dodanou grafiku a podobně. Nechci spoilerovat, ale připravte se na chvíle hořkosti a wtf situací.