Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (522)

plakát

Holka z města (2009) 

Přeslazené skoro jako topiakový puding. Koukat se na to dalo, ale nedalo se zapomenout, jak je to pitomý.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Oh bože, po přečtení prvních pár komentářů je mi blivno z toho, jak povrchní lidi jsou. To maj obéznější holky zakázáno hrát ve filmech nebo žít? Tohle je konečně upřímnej, nenafintěnej seriál - žádný modelky, žádnej super něžnej sex a dokonalý lásky, nebo super luxusní byty. Ale pravdivej pohled na to co lidi dělaj, jak žijou a jak se chovaj. Já se v tom teda nacházím. A žeru to.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Výborně natočené, ale jinak prostě gangsterka bez ničeho zajímavého a mě prostě málokterá nadchne. Tři scény: seznámení Ryana a Emmy, když chce Ryan zabít Seana, když se Ryan vloupá k Seanovi a potká Emmu. :)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Váhala jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdami, ale musím říct, že pro mě bylo ,,moderní,, zpracování Gatsbyho naprosto ohromující. Nejlepší scéna divoká párty v Gatsbyho domě - jak já bych tam chtěla být taky. :) Hudba, kostýmy, detaily - vše naprosto úžasné. Když ještě připočtu skvělý výkon DiCapria a Mulligan (Daisy nemohla být lepší), tak musím dát plný počet.

plakát

Karlík a Lola (2005) (seriál) 

Kouzelný animák pro děti o sourozeneckém vztahu a s krásnou angličtinou.

plakát

Sirény (1994) 

Úžasný námět a já se vážně těšila!!! Jediné co však dává filmu body je atmosféra. Jinak nuda, nuda, nuda a slizák Hugh Grant k tomu.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Čekala jsem kravinu a kravina to sice byla, ale jsem to pouze já, kdo na to i z části kouká jako ukázku toho kam ten svět dnes spěje a na jaký filmy a reklamy koukáme? Přiznávám, že mě většina příběhů bavila a skoro v každém jsem viděla něco víc. Reklamy vedly s 5 hvězdičkami (machines + kids - vždyť jim vážně nadáváme a boucháme do nich - není to snad absurdní? / iBabe - vůbec bych se nedivila, kdyby se svým iPodem někdo brzy začal souložit / Tampax - rozhodně vtipnější než koukání na desítky reklam na O.B.). A mohla bych pokračovat o tom jak absurdně někteří vychovávají své děti, přehnaně milují své mazlíčky nebo hrají hry, ve kterých jsou schopní zajít hodně daleko. Jistě, byly tam i příběhy, které nestály za nic, ale ve finále jsem příjemně překvapena. 70%

plakát

Hostitel (2013) 

Čekala jsem, že to bude horší. Saoirse mám ráda, hrála to dobře. Děj byl klasický, bez překvapení, ale nijak nenudil. 50%

plakát

Hrdý Budžes (2003) (divadelní záznam) 

,,Doma mi vysvětlili, že kurva je strašně sprostý slovo. Ne vážně, to je prej ještě daleko horší než vůl nebo blbec nebo pitomec. Je to prej nějaká strašně zlá paní. Ale je to divný. Protože mně nechtěli vysvětlit, jak přesně je zlá." :) Super výkon Hrzánové a dle mého názoru i dvou zbývajících herců. Skvělé dialogy, super pointa a originální vyprávění osmileté Helenky. Jen mě mrzí, že některé dialogy jsou asi pro mě nebo mou generaci již nepochopitelné. Alespoň soudě dle smíchu těch straších. :) A standing ovation byl moc krásnej závěr. :)