Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Dakota Fanning

Moje první setkání s Dakotou bylo v kině na Hide and Seek, kde mě naprosto odrovnala. Ten film se mi mimochodem strašně líbil, ačkoliv hodnocení nemá zrovna nejlepší. Dakota v hnědý paruce a obrovskejma modrejma očima. Říkala jsem si, že to dítě musí být i ve skutečnosti nějak psychicky narušený, jinak by to přece nemohla v 11 letech takhle zahrát. Posléze jsem s ní viděla miliony rozhovorů a zjistila, že to je neuvěřitelně veselá a vysmátá, malá, blonďatá holčička. Pak jsem s ní viděla I am Sam a nechápala. To dítě pro mě v 6 letech hrálo nadpozemsky. Psychicky náročné role, prostě geniální dítě nebo nevim. :) Pak jsem s ní viděla úplně všechno. Uznávám, že moje hvězdičkování je mnohdy opravdu silně ovlivněno slabostí k týhle herečce, ale nemůžu si pomoct. :) Filmy, které bych tedy doopravdy doporučila: I am Sam, Hide and Seek a The secret life of Bees. Pro ty, kterým nevadí trošku přiblblé lovely komedie tak i Uptown Girls - s Brittany Murphy jsou totiž vážně lovely a Dakota tam má úžasnou roli, pro milovníky akčních filmů zase Man on Fire - tu část filmu s ní prostě zbožňuju! Šarlotina pavučinka je fakt úplná blbost, Válka světů mě zklamala na plný čáře a Dakota tam měla vážně pitomou roli, Hounddog - geniální výkon, ale ten film se tak trošku táhne, Dreamer je průměr, The Cat in The Hat je děsná blbina, ale já se děsně pobavila, Winged Creatures neboli The Fragments - skvělej nápad a konec, ale jinak se to moc nepovedlo, Push je akční a ty já nerada, takže mlčím, Twilight saga - no comment - je tam asi 5 minut. A deseti-dílnej seriál Taken od Spilberga je skvělej - tam Dakota opět exceluje. A The Runaways - ten film má velký nedostatky, ale kdo chce vidět Dakoty proměnu z dítěte na rockovou feťačku a užít si vizuální podívanou. Go for it.

Kristen Stewart

Zvláštní...přesvědčovala mě tak dlouho až jsem se prostě zamilovala :-)

Natalie Portman

Jestli se kdy někdo mohl alespoň trochu rovnat Audrey, tak je to Natalie. And I like the way she walks! :)

Elle Fanning

Mladší sestra dokonalé Dakoty Fanning, která v posledních letech ukazuje, že talent mají v rodině. Ve filmu Phoebe in Wonderland excelovala.

Saoirse Ronan

Všem padla do oka v Pokání - já ji miluju v I could never be your woman. Pak natočila sérii dost podprůměrných filmů, načež všem ukázala svůj talent v Jacksonově Lovely Bones.

Chloë Grace Moretz

Pro většinu Hit Girl - první opravdu super kousek ve kterém hrála. Předtím jen podprůměrné horory, ale mě už v paměti utkvěla jako malá, roztomilá holčička, když si to kráčela po střeše v 3:15 zemřeš. Další věc co stojí za vidění - Let me in.

AnnaSophia Robb

a Bridge to Therabithia nebo Soul Surfer. Téhle holce vyjímečné osobnosti prostě sedí.