Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (257)

plakát

Bitevní loď (2012) 

Ta druhá hvězda je za Liama Neesona, jinak se jedná o typickou vymývačku, jen o chlup lepší než Světová invaze.

plakát

Hunger Games (2012) 

Příjemné překvapení. Podle převážně negativních ohlasů jsem čekal přeplácané béčko, ale z Hunger Games se nakonec vyklubala velmi slušná podívaná se solidní výpravou a sympatickými herci. Z pozadí příběhu a samotných her se toho moc pochytit nedá, ovšem zbytek šlape pěkně; navzdory celkem dlouhé stopáži jsem se ani jednou nepřistihl že bych se nudil.

plakát

Diktátor (2012) 

Více ukecané, a o to nudnější. Borat nepřekonán.

plakát

Warrior (2011) 

Aneb jak jeden učitel ke štěstí přišel... Absolutně nechápu hype okolo tohoto filmu a pětihvězdičková hodnocení, kterých tu je jak hub po dešti. Warrior je přitom v mnoha ohledech zcela průměrným přírůstkem v kategorii "from zero to hero" filmů. Scénář a herecké výkony nejsou nijak nadstandardní, klišé doslova čpí z každého druhého záběru a dialogu, no a konec je předvídatelný prakticky od samého začátku. Sorry nerds, tenhle film má k pěti hvězdám opravdu hodně daleko. Takové NEVER BACK DOWN jsem si užil daleko víc.

plakát

Bílá smrt (2009) 

Kate je jedinou hvězdou téhle zoufalé nudy.

plakát

Probuzení (2007) 

Transplantace srdce připomínající výměnu grafiky v počítači? Tak to tu ještě nebylo! Jasně, je to jen hloupý film, ale vocuť pocuť. Christensena mám rád, jináč bych šel ještě níž.

plakát

Ponorka U-571 (2000) 

3,5* Jen o malý stupínek horší než Conneryho Rudý říjen.

plakát

Transformers 3 (2011) 

1. Film jsem neviděl ve 3-D a v nejmenším mi to nechybí. 2. Nevzpomínám si že bych někdy v životě viděl nudnější blockbuster. Dokonce i Světovou invazi jsem si užil víc. 3. Nikdy jsem neměl tak zřejmý pocit samoúčelnosti vizuálních efektů jako u třetích Téček. Když boří budovy Emmerich, tak to aspoň vypadá cool. Pod Bayovým vedením na mě většina akčních scén působila jako nezáživná prezentace demoliční techniky někde na stavebce. Sečteno podtrženo - totální fail a čtvrtý díl už raději vynechám..

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Z pohledu logiky je to celé nesmysl, ale dívá se na to velmi dobře. Jak už tu někdo napsal, k 5* chybí větší rafinovanost a dalo by se přidat i na hudbě. Přesto spokojené 4*