Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (685)

plakát

Riverdale (2017) (seriál) 

První a druhá série byla bomba takže 10/10 třetí série zbytečné natahování... hudební díly mi nevadily. Písnička "Seventeen" si mě naprosto ziskala a chytla za ♡. Třetí sérii to ale nezachránil od 6/10. Nyní koukám na čtvrtou sérii a je to zase rozjíždějící se pecka, už pilot in memoriam chytne za ♡. Čtvrtá série 9/10 jen mohl být víc využitý potenciál u nahrávek snuff filmu. Pátá série se blíží do finále dle posledních sneek peaku to vypadá na velký převrat, co bych zde chtěla ale vytknout nedostatečný prostor pro Polly ta Cooperovic holka to táhla několik sezón nebo se vždy vracela ale tak odkrojený kousek a závěr si nezasloužila. Pátá série drží nějaký standard mezi skvělými díly jsou pak slabší části. Vztahová linka se nám nějak zamotala až je z toho šílený chaos. Pátá řada nebyla vůbec špatná, sedmiletý skok v čase seriálu prospěl tak i změny u Archieho, Ronnie, Betty a Juga hodnotím tedy 7/10. Dle mého šestá řada měla slibný potenciál kráječ, víc zamotat dějovou linku super schopnostmi wtf, nejvíc mne dostala hloubka Jugheada a betty, slušný byl i muzikálový díl především konce odhalení betty a Alice. :'( Cheryl mi přišla více sympatická než předchozí 5 řadě. Hodnotím tedy šestou řadu o jeden bod více 8/10 a čekám co finale serie Riverdale přinese zatím to vypadá velmi rozporuplně. Jako dopadnou vztahy ? Jaké bude Riverdale po zániku vypadat ?  Uvidíme co nám back in time přinese. ;-)

plakát

Riverdale - Season 1 (2017) (série) 

Dokoukané první 2 serie a musím říct, že za mě pecka seriál pro odreagování. Jediné co mě u druhé série nebavilo byl díl kde se zpívalo ten mi přišel nudný i když jeho závěr nebyl špatnej. První sérii bych dala 10/10 a druhé sérii 8/10. Trochu se děsí co mě čeká s třetí ne méně oblíbenou sérií (koukala jsem že nemá moc kladné hodnocení celkově ) Jenom nechápu proč nezůstali scenáristé vždy jen u 13 dílů a natahování série až do 22dilu. Za mě jasně od začátku vede team bughead.♡

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Zatím první řada dokoukano.

plakát

Defending Jacob - Pilotní díl (2020) (epizoda) 

Pilot byl strašně vláčný tak uvidíme co přinese další díl. Zatím si dělám o celém seriálu názor.

plakát

Panství Downton (2019) 

Pro mě srdeční záležitost na kterou jsem se těšila celou dobu

plakát

Princip slasti (2019) (seriál) 

Čekala jsme víc. Tento seriál mohl mít velký potenciál, ale bohužel ještě se máme co učit např. od dánských scénáristů. Spojením třech Polsko, Česko a Ukrajiny byl zajimavý krok.

plakát

Marie Terezie - Série 1 (2017) (série) 

Myslím, že tato MT byla natočená velmi podařeně, jen je škoda, že to mělo tak krátké trvání a nepokračovali dál.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Protože jsem fanoušek Jumaji z roku 1995 tak jsem byla zvědavám na nové přepracování a tedy je to jiné než původní film. U sebe bych to zařadila neurazí ale příliš nenadchne, jde tedy o takový odpočinkový film. No prostě průměr.

plakát

Znovu 20 (2015) (seriál) 

Začala jsem náhodně sledovat jeden díl v televizi a protože mě díl upoutal, tak jsem si řekla, že se na něj podívám od začátku. Jde o seriál na odreagování a relax, kdy potřebujete vypnout a odpočívat, takže od něj nečekejte nějaké hlubokomyslné myšlenky či poslání. Je poznat že za scénářem je člověk co dělal Sex ve městě. Baví mě na něm i jeho krátká stopáž. Hlavní herecké obsazení v podání Sutton Foster je správným tahem na branku. Zatím jsem hodnotila podle úvodní první sezóny, páté a šesté a těším se na sedmou sezónu v tomto roce. :-)