Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (387)

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Zvláštní a celkem depresivní podívaná od Davida Lynche...Možná změním názor,až se na ní někdy kouknu znovu...

plakát

Absolvent (1967) 

Nejdřív se mi tenhle film uplně nezdál,pustil jsem si ho znovu a naplno se do něj ponořil,až jsem zjistil,že jde o vskutku originální a zábavný film.Absolvent je filmem o dospívání jedince v 70.letech a role je psaná Dustinovi přímo na tělo...To co předvedl v tom (jeho prvním) filmu je neskutečné...Také o tom svědčí nominace na Oscara...Prostě nutno vidět!!!

plakát

...a bude hůř (2007) 

Skvělá sonda do totalitního prostředí plného VB a dalších komunistických živlů.Skvělí a neokoukaní herci, vtipné i smutné momenty, u kterých se bude řezat smíchy občas i plakat.To vše v dokonale černobílém balíčku od Petra Nikolaeva.Doporučuju zajít do nějaké hospůdky, kde se film promítá a doplnit studeným mokem národa našeho.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

První a povedený díl o agentu Jasonovi Bourneovi,který se probudí s prostřílenýma zádama a neví kdo je...V patách jsou mu najmutí agenti,kteří ho mají za úkol zabít...výborné akční scény snímané skvělou kamerou a práce střihu ukázala taky své...Dobré honičky v autech a k tomu i povedený příběh....

plakát

Akumulátor 1 (1994) 

Ulítlý,ale hodně originální film,který paroduje americké sci-fi filmy svým originálním tvurčím způsobem.Jde o film s nádechem komedie,drama a sci-fi, který je založen na řadě absurdních situací.Mě se tahle směs líbila.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Film jsem viděl nedavno na DVD a muzu rict,ze se mi docela libil.Mimo Alexandrova života popisuje také jeho duši,cítění takže je psychologicky zaměřený...A jelikož se režie ujal zkušený Oliver Stone,tak to dopadlo lépe než třeba Troja...Obsazení je taky výborné (Colin Farrell,Angelina Jolie,Val Kilmer, Anthony Hopkins)..Takže to vidim na ty ****

plakát

Amadeus (1984) 

Když se řekne Amadeus napadne mě rafinovaný souboj neúspěšného skladatele Salieriho a úspěšného Mozarta v unikátním filmu Miloše Formana...Tom Hulce se své role ujal se skvělým nasazením a scény,kde se jako Amadeus směje jsou nezapomenutelné stejně jako Mozartova hudba,která tento filmový klenot doprovází...Skvělý je i F.Murray Abraham,kterého jsem viděl už ve filmu Jméno růže.Není co dodat,filmy Miloše Formana jsou prostě nezapomenutelné a věčné!!!

plakát

Anděl Páně (2005) 

Docela mile vypadající pohádka s mnoha známými tvářemi a vtipnými dialogy.Jenže k tomu,aby v člověku zanechala aspoň nějaký ten pocit, bych tu ještě něco postrádal.Ale na Štědrý večer do televize se hodí,tak akorát.

plakát

Angel Heart (1987) 

Děsivý snímek Alana Parkera s Robertem De Nirem a Mickeym Rourkem o bizardních vraždách...Konec nemá chybu a nažene vám celkem strach...Místy pro silné povahy....Jinak výborné!!!

plakát

Armageddon (1998) 

Skvělý pokus Michaela Baye ukázat tvrdé naftaře jako americké hrdiny,kteří zachrání planetu...Výborné herecké obsazení...Filmu kraluje prvotřídní Willis...Skvělá hudba v podání Aerosmith dělá z tohohle filmu trhák...