Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (201)

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Politicky korektní americká slátanina.

plakát

Putin versus Navalnyj (2021) (TV film) 

I kdyby toho bylo ve filmu 90% vymyšleno (protože spousta údajů se nedá ověřit), přesto je to úžasné svědectví o CCCP.

plakát

Hnízdo (2020) (seriál) 

Všichni lžou, všichni podvádějí, většina postav je krajně nesympatická. Skoro všichni se chovají afektovaně a krajně nepravděpodobně. Přihlouplá telenovela, slátanina. Možná má tenhle žánr hodně obdivovatelů. Já mezi ně očividně nepatřím.

plakát

Amerika v barvě (2017) (seriál) 

Obrázky nádherné (4 až pět hvězdiček), komentáře občas otřesné, zkreslující, lživé (odpad). Například Henry Ford je ve filmu právem označován jako průmyslový gigant a jeden z nejdůležitějších tvůrců amerického průmyslového zázraku. O jeho fanatickém obdivu k Hitlerovi a německému nacismu, o masívní podpoře německého válečného průmyslu ani slovo! Hitlerovi posílal každý rok k narozeninám 50 000 dolarů (v té době astronomická suma) a veškerý výtěžek z prodeje automobilů značky Ford v Německu věnoval NSDAP.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Zdá se, že režisér vyhledává co nejvíc hnusu. Na konci filmu jsem se cítil jako zpráskanej pes. Nebo takhle některé rodiny skutečně vypadají? Každopádně to komedie nebyla, jak se nám v popisu filmu tvrdí. A romantiky tam také bylo poskrovnu a pokud, tak pořádně trpké.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) odpad!

Film mne znechutil, urazil ... Po všech stránkách poplatné dnešní smutné době.