Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (136)

plakát

Angel-A (2005) 

Nic jsem nečekal a dostal jsem vše! Navíc Luc Besson. Na první pohled to není poznat, ale všude je tam vidět. Pohledy, barvy, hudba, příběh... Ale pozor, není to jeho běžná klasika - to je pro "fajnšmekry"!

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Slušný začátek, párkrát slušný crossover, ale poslední dobou mi to začíná připadat jako Arrow 902 10. :-(

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Velice povedený filmeček. Původně jsem to ani nechtěl vidět, ale je to fakt bomba!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Že je film dlouhý? ANO, ale nevadí to. Že je film jako puzzle a dílky se někdy mění moc rychle? I to je pravda, ale sedí to, zapadá to do sebe. Že je film velký? NE, je obrovský! Režije, herecké výkony, výprava, hudba, střih, efekty... Všechno je perfenktní. Již dlouho jsem nebyl v kině na tak skvělém filmu. Již ukázky mě učarovaly, ale film mě dostal!! Herecké výkony excelentní. Nikde snad ani jediný herec nehraje jinou roli stejně jako nějakou předchozí. Nechybí humor, myšlenky, láska, nenávist... I ta krev, která se tam objeví, tam patří a neruší. Zkrátka 5 hvězdiček!!!

plakát

Austin Powers - Goldmember (2002) odpad!

Sakra, co se na tom někomu líbí? Další úchylárna, na kterou fakt nemám nervy!!!

plakát

Avatar (2009) 

Vykrádačka jako ... Ovšem to nehodnotím. Moc pěkně udělanej film, ale že by to byla taková pecka?

plakát

Avengers (2012) 

Perfektní film. Hrdinové jak je máme rádi, záporák jako od Shakeseara a skvělé triky. Film plný hlášek (Iron Man), vtipných akcí (Hulk) a HRDINŮ!!!

plakát

Barbar Conan (2011) odpad!

Scénář napsal náctiletý kluk onanující nad komixy Conana. Režii asi vzal Zdeněk Troška a natočil něco mezi Kameňákem a Z pekla štěstí. Sakra, jak jsem na takovou blbost dokázal koukat až do konce? To jsem si myslel, že Conan ničitel byl hnus. Proti téhle slátanině to byl A-čkovej film. :-(

plakát

Bitevní loď (2012) 

Co k tomuto filmu napsat? Velkolepá akční podívaná. Zbytek nestojí za zmínku. Pokud chcete vypnout mozek a jen sledovat melu, pak je to přímo pro vás.