Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 017)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Porušit životní zásadu nechodit na české filmy do kina se fakt vyplatilo.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Musím lehce nadhodnotit, protože hodnocení zde se mi nezdá objektivní. Film rozhodně doplatil na svůj úplně pitomý název a na to jak byl prezentován. Mnozí jistě čekali srandu k popukání,  Nemají pravdu ti, co se rozčilují, že to není pohádka - to tedy rozhodně je, na rozdíl od paskvilů, které se dnes za pohádky vydávají. A přes spoustu věcí, které bych mohla vytknout chválím za odvahu.

plakát

Barbie (2023) 

Původně se mi to hodně líbilo, ale po druhém zhlédnutí jsem zjistila, že vlastně nevím o čem ten film je. Jakoby si v hodně věcech odporuje, Ale v jenom musím s Akademií souhlasit, jestli si někdo zaslouží ocenit, je ti Ryan Gosling - to on drží film nad vodou.

plakát

Elvis (2022) 

Tohle je prostě Baz Luhrmann, co víc se dá říct.

plakát

Rituál (2006) 

Ano úplně blbě natočené, ale ten konec! Vždyť já celý život také toužím rituálně upálit Nicolase Cage.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Krásné drsné prostředí, zoufalá klaustrofobie s léta a léta se opakujícího stereotypu, která vyvrcholí těmito zoufalými činy. Jednoduchý děj se nikam neposune, nijak nevyvrcholí, ale kupodivu je mi to úplně jedno. Miluju Colina Farrela a spolu s ním se ptám: proč už ho sakra ten Brendan nemá rád....

plakát

Tár (2022) 

Je to film obtížný na sledování i udržení pozornosti a také příšerně dlouhý. Ale ještě jsem nikdy film z tohoto prostředí neviděla a už vůbec ne pojatý takto.

plakát

Il Boemo (2022) 

Pro mě to je překvapení, protože jsem nečekala, že to bude opravdu dobrý film. Výborné vedlejší postavy, kupodivu hlavně ženské. Člověk asi v té době musel hudbu opravdu milovat a pořád ji slyšet v hlavě, aby se vydal na strastiplnou cestu živit se ní.

plakát

Menu (2022) 

Není to bůhvíjak chytré nebo snad hlubokomyslné a ke konci režisér moc neví jak z toho, ale vůbec to není špatné a má to snesitelnou délku.