Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 017)

plakát

Převrat (2015) 

Film splnil víc, než jsem od něj očekávala, byl doopravdy napínavý a nic jiného jsem nepotřebovala.

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

První část sbližování Andyho a rodiny a uvědomování si jeho osobnosti s vynikajícím Samem Neilem se mi líbila moc, ale pak se film zbytečně vlekl a připadal mi nekonečný. Mám moc ráda Spielbergovu A.I.. umělou inteligenci, která je dojemná, ale zároveň dost drsná. Tohle je spíš film pro děti, ale to je hlavně režisérem.

plakát

Doktor Živago (1965) 

" Musíte nám věřit! Jak můžu dnes věřit tomu, co uděláte zítra?"

plakát

Nebraska (2013) 

Film, který rozhodně není černobílý. Má výborný scénář i krásnou kameru, která snímá americký zapadákov s nostalgií a současně realisticky, a hořkosladký humor.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Chtělo by to buď zkrátit nebo prodloužit, aby nebyl přechod z jen znepokojivého, ale nijak strašidelného začátku k zběsilému konci tak krkolomný. A asi jsem se měla v té první půlce lépe soustředit, protože mi asi hodně věcí uniklo a dívat se na to znova? Tak to ne.

plakát

Utøya, 22. července (2018) 

Rozhodně odvážný a dobře myšlený počin, který ale ve výsledku má ten účinek, že divák si zoufale přeje, stejně jako děti na ostrově, aby to už skončilo. A o to přeci nemůže jít žádnému režisérovi.

plakát

Cizinec a krásná paní (2011) (TV film) 

Jedna hvězdička za charisma Juraje Kukury. Jinak scénář byl dost zmatečný a chování postav nekonzistentní a to mi hrozně lezlo na nervy. Trochu mi to připomnělo výborný film Strach jíst duše.

plakát

Cesta ke štěstí (1951) 

"...máme traktory a né že ne." Tendenční film, na kterém by se tendenčnost a poplatnost sovětskému venkovskému realismu, včetně popěvků a objímání břízek, mohly vyučovat. Ale jisté kouzlo tyto filmy mají a tady byl humor - chtěný a samozřejmě hlavně ten nechtěný.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Dějově se nejedná o žádný zázrak, ale Chewbacca je moje nejoblíbenější postava ze Star Wars a způsob seznámení s Hanem si scénáristi vymysleli fakt dobře, A když Han zasedne za řízení Falconu , oddychne si a zazní Star Warsová hudba, tak kdo by hvězdičku nepřihodil. Jenom bohužel ten Harrison je jenom jeden. Avšak Paul Bettany vyzrál do kvalitního záporáka s přirozenou vznešeností.