Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 017)

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

"V kuchyni máme nože. " Cože?" Bylo to super. Vykradená Smrtonosná past v Bílém domě se všemi zábavnými atributy nablblého Emmerichovského katastrofáku, což je moje parketa. Ta přechytralá holka byla tedy mimořádně nesympatická, ale ve stylu McClana s teroristy se nepárající Channing mi nijak nevadil. "Mám tady sto lidí - řekněte někdo něco!"

plakát

Fort Apache (1948) 

"Cestou sem jsem viděl Apače, vypadal příšerně. Jestli jste ho viděl, tak to nebyl Apač."

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

O jaké válce se to v názvu mluví sice nevím, film je to překvapivě komorní, ale přesto zábavný. Ovšem to "jak to celý s tím ovládnutím bylo" to mě teda vzalo.

plakát

Přes noc sedmdesátkou (2012) (TV film) 

Když už chce někdo točit něco tak obehrátého, tak by měl asi mít nějaký nápad.

plakát

V nitru Llewyna Davise (2013) 

Líbily se mi písničky, líbil se mi Justin, kocour i kočka. Líbil se mi i bezvýchodný děj odnikud nikam a výborná byla mlčenlivá role Garetta Hedlunda. Je jasné, že uživit se v oblasti hudby, pokud má člověk sice talent, ale nemá štěstí, nemá lokty a nemá schopného manažera je nemožné. Myslela jsem, že po Daisy už není možné pro Carey Mulligan vybrat nesympatičtější roli, ale evidentně je. Naopak Llewyn mi byl ve své neschopnosti a odevzdanosti sympatický moc já bych si jeho desku ráda koupila. Všichni lidé nejsou Bob Dylan.

plakát

Persona (1966) 

Filmařsky dokonalé, ale já jsem po skončení šla spát, zavřela jsem oči a opakovala jsem - ach bože jak jsem šťastná, že už se na to nemusím dívat, děkuji.

plakát

Švadlena (2015) 

Zvláštní film, chvíli groteskní, chvíli romantický, ale hlavně krutý.

plakát

Valdézovi koně (1973) 

Western, který překvapí tím, že ničím nepřekvapí, ale dobře se na něj dívá koně jsou nádherní a Charles Bronson obdržel sympatickou roli.

plakát

Léto s kovbojem (1976) 

Já jsem nehodnotila Léto s kovbojem - film mého mládí? V té době se moc romantické komedie netočily. Spíše se točily komedie komunální, pohádkové nebo crazy. Proto se mi jako holce Léto s kovbojem dostalo pod kůži a nostalgicky přiznávám, že se na něj dívám skoro při každé repríze, už kvůli Hanzlíkovi a Víznerovi. Jeho Boba je skvělý.

Ovládací panel
30 bodů