Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Občas mě baví se koukat na hezký auta, hezky holky a takový ten jednoduchý příběh na odreagování, ale ta vypnutá fyzika mě vždycky rozčilovala. Bohužel tento díl přepnul vypnutou fyziku na třetí level a u většiny akčních scén, které mnohdy trvali i několik minut mi vstávali vlasy na hlavě.

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Musím říct, že mě tento krimi seriál zaujal a s chutí jsem se na něj podíval. Bohužel nemůžu se zbavit dojmu, že některé věci byli přitažené za vlasy a seriál, který se má blížit realitě bohužel dostává tvrdé zářezy, kvůli navýšení dramatu. Nechci tu spoilerovat a proto jen okrajově. Policie všude na světě pracuje minimálně ve dvou lidech a tady se to porušovalo snad v každém díle. Seriál se snaží o navýšení dramatu a mě v tu chvíli vyskočilo proč je tam k sakru sám, sama. No a úplný závěr 6 epizody. Za mě to nedává smysl takže pro mě bylo finále vlastně zklamání.

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Šel jsem na film od kterého jsem čekal vtipné scény a přesně to jsem dostal a jako bonus beru hlavní myšlenku celého filmu, která je minimálně zajímavá. Pokud nejste vyloženě puritáni a neurazí vás jednodušší humor tak se určitě pobavíte.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Takže proč jedna hvězda :Předvídatelný, nudný a vlastně ani grafika nebyla nic moc a celý to završil pravej kůň s rohama, ale rozhodně tomu nechyběli velký gesta a ještě větší gesta, černoch kterej pozná, že si někdo na druhý straně galaxie prdne a ještě k tomu milostný trojúhelník mezi další černoškou a mongolkou, a pokuď mě nezradili oči tak na konci i lesbická líbačka. Tak děti a tohle je Star Wars roku 2019. Co na to říct asi si to aspoň jednu hvězdu zaslouží, ale zklamání obrovské.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Možná bych přemýšlel i o 4 hvězdách, ale jak postupoval čas tak se začala vypínat fyzika a zapnul se cheat na nesmrtelnost a to mě opravdu nebere.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Bohužel jsem od tohoto filmu čekal asi víc než jsem dostal. Děj byl předvídatelný, grafika nepřekvapila ničím novým, a celý se to tak divně táhlo. Je jasný, že by člověk měl vidět završení celé ságy Avengers od které dostanete hromadu vtípků a narážek, sice okoukaná, ale stále skvělá grafika a příběh o kterém tušíte jak dopadne, ale chcete to i vidět. Bohužel něco tam prostě chybí nebo vlastně přebejvá a z toho důvodu jsem toho názoru, že 1/3 filmu je skvěla, 1/3 průměrná a poslední 1/3 nudná. z tohoto důvodu 3 hvězdy.

plakát

P.K. (2014) 

Důležité je vydržet u filmu prvních 30-45min a potom Vám to začne všechno krásně zapadat a pochopíte oč tu vlastně běží.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Pokuď máte rádi české komedie jako jsou Muži v naději tak můžu tento film doporučit, ale bohužel jeho kvalit nedosahuje.

plakát

Monsieur Chocolat (2016) 

Super film, který bych určitě doporučil, ale něco nepopsatelného mu chybělo, aby se dostal na příčky nejvyšší.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Bohužel se Warcraftu nepodařilo dostat mě do děje tak jako to bylo například u pána prstenu, ale i přes tento nedostatek jsme dostali jedno z nejlépe vypadajících fantasy co kdy tento svět spatřil, ale top je u mě stále Pán prstenu.