Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (336)

plakát

Iron Maiden: Flight 666 (2009) 

Nemyslím si, že to je nejlepší kapela v celém kosmíru, jako to mají miliony lidí, ale ta aura okolo nich, to je prostě něco neuvěřitelného a slovo "kult" je naprosto na místě. Oddanější fanoušci snad ani být nemůžou a Eddie je prostě super maskot. ------ Opravuji: Na Iron Maiden jsem už přešel taky, jsou super a jak říkal můj kámoš: "Na ty jednou příde každej, otázka je jen kdy !!!!" A je úplně jedno, že je poslouchají lidi v džínových vestách s prestižkama.

plakát

AC/DC: Stiff Upper Lip Live (2001) (koncert) 

Kdyby mi někdo řekl, že nesnáší AC/DC, tak bych na něj musel nahlížet s odstupem.

plakát

Vor v zakoně, vládce podsvětí (2010) 

Stejně jako vím, že mafie byla, je a bude, tak vím, že rusáci byli, jsou a budou pěkný zmrdi. Nevím, jestli jsem už tak otupělý, ale v podstatě jsem se nedozvěděl nic nového. To, že má mafie vliv i v politických kruzích, mě fakt na zadek neposadí. Nejvíc mě asi překvapilo, jak dědek (jedinej sympaťák mezi všemi těmi hubami) skočil šipku z cca 10 metrů. Prostě mám alergii na rusáky, úkáčka a všechno to východní zmrdstvo a od toho se odvíjí i můj celkový pohled na tento dokument, kde se tři týpci ze sebe snaží dělat vážený a charakterní bytosti, i když to jsou jen tři obyčejní čůráci.

plakát

Bastardi (2010) 

Neliboval jsem si v nadávkách a slovníku cigošů, ani mi nepřišlo, že bych tam slyšel super hlášky, ale musím uznat, že právě ty kofoly tady zahrály věrohodně. Je určitě těžké přimět ty opice, aby dělaly na pokyn, to co mají dělat a za to si toreádoři zaslouží obdiv, a pokud to zvládli bez biče, tak klobouk dolů. Ale oni na druhou stranu možná ani moc nehráli - tyhle polomongoloidní děti se vlastně dají posbírat skoro všude. Jako plus, bych hodnotil postavu hlavního grázlíka, který tu nedotknutelnost dával docela dobře najevo, a že je sráč jsem mu docela věřil. Hlavní postava mi něják nevadila, ale při tom obsazení ve vedlejších rolích, tam stejně mohli dát někoho lepšího. Nemohl jsem se ztotožnit, protože měl stále snahu se s nima bavit v dobrém, což normální člověk vzdá hned, jakmile ty tupé černé ksichty vidí. Škoda toho nevěrohodného scénáře a také té pointy. Moc ani nevěřím, že tohle chodí na ZŠ - podle mě tyhle zasrané opice ještě pořád od normálních dětí separují. I když jistý si úplně nejsem, nedávno jsem jel okolo bývalé pomocné školy a byl tam nápis ZŠ. Stejně tam chodili samé mrtki. Doufám, že se nedočkám toho, že moje dítě, bude muset chodit do podobné školy a že ta snaha asimilovat morgoše za každou cenu, není zas až tak horká. Jinak špatné to není a překvapuje mě to množství odpadů. Asi spoustu lidí otrávila ta třída plná zajebaných cikánů a hned dala odpad. Ale co si taky může normální člověk myslel o cikánech. 55%

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Jediné co bych vytknul, že občas není moc zábavný host ve studiu a zajížděné kolo s autem za lidovou cenu. Jinak geniální a vždycky se nejvíc těším na speciál. Bez Clarksona by šel pořad strašně dolů.

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Brrrrr!!!! Člověku až běhá mráz po zádech z toho, co se v Černobylu vlastně odehrálo. Viděl jsem kdysi nějáký dokument o tom, jak k téhle věci došlo, ale tohle je tisíckrát zajímavější. Tento dokument se právě zabývá těmi následky a likvidací toho bordelu po tom. Opravdu hodně působivé a docela depresivní. Ti likvidátoři... to člověk prostě nechápe. Na tohle by se asi opravdu nemělo zapomínat, protože tady končí legrace. Když si uvědomím kolik hovadských zemí disponuje jadernou zbraní, tak mi z toho úplně dobře není. Ještě bych vypíchnul český dabing. Čekal jsem na titulky, že se přizná ten, kdo má tohle na svědomí, ale dotyčný raději zůstal v anonymitě, asi moc dobře věděl proč, protože tohle je prostě katastrofa.

plakát

Ukradli torzo Jupitera (1980) 

Hodně příjemná, oddychová letní komedie. Celková zápletka je docela vtipná, ale nejvtipnější je, že to torzo je prdel. Prostě klasická lidská anitcká prdel od sochy. Já vím, že mi stačí málo, ale přijde mi to fakt hrozně absurdní. Co nebo spíš kdo zaujme ale nejvíc je překrásná manželka archeologa. Podobný unikát jako třeba Olinka Schoberová. Prostě nechápu, jak mohla takhle vypadat ženská před cca třiceti lety. Tak, že kdyby jí někdo zmrazil a teď vypustil mezi lidi, tak to bude furt ta největší kunda (pardón) široko daleko. Musím se začít krotit a psát slušnější komentáře.

plakát

Banderovci (2010) (TV film) 

Jeden můj děda je zarytej komár a ten mi odmalička říkal, jaký to byly kurvy. Druhej můj děda je zase nácek a ten vždycky vyprávěl, že byli dobrý a jak je po válce museli honit. Vždycky je prý nechali útéct a takhle je dohnali až k hranicím. Hlavně se prý s nima nechtěli potkat. Jenže on asi lže, protože je napůl blázen. Já jsem za tento dokument opravdu rád, protože jsem aspoň trošku pochopil, jaký útlak a šikanu museli ty lidi zažívat a co je vedlo k tomu, že se radši přidali k Němčourům. Popravdě, já jsem ani nevěděl, kdo ten Bandera byl, takže pro mě celkově hodnotné. Co mě také zaujalo byla hudba - chvilkama takové to neilyoungovské drnkání jako v Mrtvém mužim je hodně působivé. Tady se v obsahu zmiňuje, že se dokument ptá, jestli se dají jejich činy omluvit, ale to vám tady nikdo neřekne a ani nevnucuje a obrázek si budete muset udělat sami. Za sebe říkám, že nevim, ale že se prostě není čemu divit.

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

Dost podobné, jako speciály Top Gearu. S tím, že tento dokument je víc dokument než prdel a Top Gear je víc prdel než dokument. No a prostě Afrika, na to je škoda slov, tam by nikdo normální asi žít nechtěl.

plakát

Zákon ulice (2007) 

Jeden z těch dobrých nových filmů se Seagalem (nových tzn. těch, kde je tlustej). Seagal mstí smrt svého syna a negerské kosti praskají víc než obvykle a jako bonus tady Steven rozdupe bandu nějákejch militantních skinů a já přesně chápu, proč tu tahle vložka byla. Myslím, že tenhle film by stál za to vidět i v originálním znění, protože gangstaz tady mají hodně dobré hlášky.