Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Fantasy
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (108)

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

Pořád stejný písničky, pořád stejný styl, pořád stejně skvělý. Tuhle kapelu by měli pouštět v kostelech, bylo by narváno. No, dnes jsem si to pustil znova, umřel Malcolm... Ach jo.

plakát

Anthropoid (2016) 

Neměl jsem moc vysoká očekávání. Nevěřil jsem, že.. no vlastně ani nevím. Nejspíš jsem byl ovlivněn okolím, komentáři lidí, kteří film viděli dřív než já. A zase jsem dostal lekci, že nemám na názory druhých moc dávat. Ten film je naprostá pecka. O druhé světové válce mám načteno mnoho metrů knih, Athropoida mám nastudovaného do detailu. A v tomto filmu se všechno nějak sešlo, prostě pecka.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tak tento film mě dostal. Naprosto. A to by asi ty nejlepší filmy měly dělat. 5*

plakát

Bella Mia (2013) 

Scéna od rybníka: "Kde jsou??? Asi zadržujou dech...." Mně se ten film líbil. Krásná hudba, výborná kamera, dobrý příběh a v hlavní roli kráva, chytřejší než 80% lidí.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Oddechovka, u které se nemusí (nesmí) přemýšlet. Ale co jsem očekával, to jsem i viděl, celkem se mi to líbilo.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Ten film jsem si užil naprosto neskutečně. Při každé pecce jsem si vzpomněl, kdy jsem ji poprvé slyšel, takže nejsem až tak nestranný... No po filmu jsem si doma pustil všechny desky a aspoň na chvíli jsem byl třicet let mladší. Paráda...

plakát

Bratři (2023) 

Příběh, který by si zasloužil delší stopáž. Přesto je to skvělý film.

plakát

Clona (2014) (seriál) 

Mně se to prostě líbí. Kašlu na nějakou tu nelogičnost. Život taky není zrovna logický. Hezky se na to kouká, baví mě to a těším se na další díl.