Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (603)

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Zajímavý nápad a příběh zpracovaný trošku levně a bohužel to bylo vidět.Ale jinak to byl takový průměrný horor, kde se nebylo moc čeho bát. Ale zabavilo mě to a na odreagování dobrý. 50%.

plakát

9 kulek (2022) 

A mě to bavilo.Takový normální akční film, sice tam nebylo moc akce a celý film byl postaven na ženě a cizím dítěti, takže z akčňáku jsme odbočili do cítového dramatu, ale bavilo mě to. Taková nenáročná oddychovka.50%.

plakát

Legenda jménem Lamborghini (2022) 

Zajímavý, dobře natočený, i když historicky nepřesné.Dobře zahrané, dobrá hudba a celkově to bylo zajímavě natočené,  jen ten krach ekonomiky tam přišel moc rychle, mohli to prodloužit více úspěchy firmy.Ale to vem čert.Za mě dávám 60%.

plakát

Noční koupání (2024) 

První půlka mě moc nebavila, e druhá půlka super, měla spád a gradovalo to. Vše bylo dobré zahrané, byla tam dobrá temná atmosféra a efekty byly též dobře udělané. Ale můj dojem kazí ta nudná první půlka. Kdyby měla spád jako druhá část filmu , tak to byl luxusní horor, takto to je horor jako každý druhý.Za mě 60%.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Zajímavě se nám to rozjíždí.První díl byl hodně vztahový,čekal jsem spíš nějaké příběhy z politiky, když to psal Klima, ale třeba se dočkáme v dalších dílech.Herecky to bylo všechno zahrané dobře, natočené to bylo též dobře, jen na to, jak to Prima propagoval, všude byla knížka tohoto seriálu, tak zas tak mimořádné to nebylo.Za mě 60%.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

Slibně rozjetý seriál, dobře napsaný, zajímavý příběh, ale mega dobře zahraný.Řikal jsem si ,,Lňěnička po 12 letech má velkou roli, jinak hraje samé epizodky a štěky.A on ukázal, že je opravdu výborný herec.

plakát

Bod obnovy (2023) 

S potěšením můžu říct, že jsme natočili film na světové úrovni.Opravdu to vypadá jak levnější americký film, za který by se ovšem nemuseli stydět.Herecky to je zvládnuté, příběh je zajímavý, vše možné digitální vychytávky též, ale občas mě to začalo nudit. Rozhodně oceňuji dobrou hudbu, která dokreslovala atmosféru a nápad.Taky musím pochválit kameramana, nebyly to tupě statické záběry, ale hrál si s kamerou. Za mě 65%, ale potěšilo mě, že dokážeme v Česku udělat něco světového, z čeho nekřičí naše čecháčkovství a nedáváme tím filmem najevo, že jsme Češi.Dávame tím najevo,že i Češi točí filmy na světové úrovni.Škoda, že jich nevzniká víc.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Taková průměrná česká komedie.Bylo to dobře zahrané, bylo tam spoustu vtipných momentů, ale je fakt, že jsem se většinu filmu nudil.Přechazení z komedie do dramatu,  kdy se řešila nevěra, nedostatek peněz atd, tady úplně nefungovalo.Ale mělo to dobrou hudbu.50%.

plakát

Major Payne (1995) 

Nejhorší film, co Castle natočil.Ujetá komedie a vlastně byla nudná.A zbytečně malí herci museli při natáčení trpět, protože tohle napsat to muselo chtít hodně retardovanosti a úchylnosti.Jedinné slušné byla hudba.30% za hudbu a pár dobrých hlášek

plakát

Želary (2003) 

Výborně zahraný, ale hnusný a krutý příběh a poměrně pro mě nezajímavý.Takže jednou jsem na to podíval, ale víckrát to vidět nechci, stejně jako Nabarvené ptáče.40%.