Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 991)

plakát

Absolution (2015) 

Nebudeme si nic nalhávat. Steven se nevráil, ale podobně jako u předchozího filmu jsem měl pocit, že se, alespoň příběhem i vizualitou trošku navýšila kvalita. Zápletka jak z 8mm, ale ok.

plakát

Absurdistán (2006) 

Film, kterému bych se v dobe vzniku smál, ape dneska by mi přišel imbecilní. Ale ja ho videl až dnes a musím se té vizi poklonit. Od původní úvahy s rozením dětí, která je léty potvrzená, po nejnižší kulturní zábavu, kterou sledují v roce 2550, včetně reklam, až po privatizaci zemědělství limonadovym koncernem. Nevim, zda se při psaní scénáře někdo zamýšlel nad budoucností nebo to jen vyšlo nahodou, ale ty plusové body musím přidat.

plakát

Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2009) (TV film) odpad!

Tuhle trapárnu jsem viděl jen z nutnosti, že jsem byl tak unavenej, že jsem nedosáhl na ovladač. Nechápu, jak někdo mohl z Jimovské dvojice crazy filmů vytvořit takovou odpornost. Film pro děti. Nikdy, NIKDY neparazitujte na slavné postavě!

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jimova klasika. Crazy komedie z období tohoto výborného komika. Nevím, co k tomu jde říct, tohle snad viděl každej.

plakát

Action Jackson (1988) 

Extrémně nahlaskovany a cool. Skoda, ze nemuzu jit nad 70%. Carl si zasloužil hrát v takových filmech, škoda, ze jeho kariéra šla dolů.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Ujetej styl, tak jak má správná rodina bejt.

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Pořad založený na výsledcích d testu a ve spolupráci s mnohými odborníky, přesně to, co je u nás třeba, aby si lidi uvědomili, co jedí.