Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 988)

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Novinářská dramata mám rád i když na ně nemám zrovna vždy náladu. Ať jsou to Prezidentovi muži, Noviny nebo Spotlight. Ovšem pokud navíc za kamerou stojí režisér ze všech největší, tak dokáže přidat ještě další hodnoty samotnému příběhu. Spielberg, tradičně, dbá na drobnosti v pozadí stejně důsledně jako na hlavní dějovou linku. Williamsova hudba je, jako vždy, dokonalá. Hanks a Streep neumějí hrát špatně. Za mě je to top v daném žánru a neuškodilo by, kdyby i u nás někdo podtrhl svobodu tisku u soudu, aby si jistí politikové nemohli otvírat huby. Ps. (MALEJ SPOILER) Úplný závěr opět dokazuje, že Steven dokáže. Po poslední scéně Vám dojde, že film je vlastně neoficiální prequel právě Všech prezidentových mužů.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Střídavě různá kvalita příběhů a zároveň i žánrů scifi a hororu. Ovšem pořád to budou ty Akta x, která znám z dětství.

plakát

Akta X – Akta 1: Neotevřená akta (1995) (video kompilace) 

První z video filmů Akt x, kterých se potom objevilo jak hub po atomovém výbuchu. Sám mám doma první čtyři kazety a pokládám to za základy seriálu.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Xkám asi není souzeno být na filmovém plátně. I když příběh má potenciál, závěr ve sněhu mě nebavil. Nebýt toho dám o jednu hvězdu nahoru.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Akta x mam rád. Tenhle příběh sice nepatřil k těm nejsilnějším, ale vidět stárnoucí hrdiny stojí za to :-).

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Pro mě naprosto uspokojující i v tom ohledu, že jde spíše o odlehčené pokračování. Škoda, že nevznikla celá dlouhá série jako za starých časů.

plakát

Akta X - Série 11 (2018) (série) 

Já jsem byl spokojený. Pokračování bych se nebránil, jen nevím, jak se dá ještě navázat. PS. epizoda "The Lost Art of Forehead Sweat" je parodická pecka.

plakát

Akta X - Úvod (1993) (epizoda) 

Uplnej začátek, první náznaky spojenectví, atmosféra, kterou jinej seriál neměl. AKTA X

plakát

Aladin a král zlodějů (1996) 

Ve své době jsem to strašně chtěl vidět, ale byl jsem zklamán, až po letech mi přišlo, že jde alespoň o průměrnou pohádku.