Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 988)

plakát

Angel Heart (1987) 

Slušnej film s překvapivým závěrem, kde si můžete vybrat, o jaky žánr filmu jde, podle toho, jak konec pochopíte.

plakát

Angry Video Game Nerd: The Movie (2014) 

Na nerda se koukam kvůli těm hrám, který jsem hrával kdysi a hraju je rád i teď. Ovšem koukat na dvouhodinový výplach, který by se dal zkousnout, možná, ve 40 minutách, to ne. Aspoň, že v titulkách dojde na to, co všichni očekáváme.

plakát

Anna (2019) 

Luc Besson opět oprášil Nikitu, tentokráte asi lépe, než s paní Saldanou, ale škodí si tím, že občas cituje právě svůj hit, viz. zkouška v restauraci. Hlavní hrdinka celkem dobře hraje, na to, že jde o nezkušenou modelku, to je určitě k plusu. Dokonce bych dal 4*, kdyby se Besson nevykrádal (na druhou stranu to zvládá lépe, než nedávný Matrix 4, který byl úplná katastrofa).

plakát

Anna a apokalypsa (2017) 

Tak se mi to konečně povedlo a sehnal jsem tento film, který v Cinemě Stránský tolik vychvaloval... Mno, prvních dvacet minut fakt funguje, teen romanťárna ze střední v muzikalnim hávu... Když Anna zpívá cestou z domu a jako kontrast za ní probíhá zombie masakr, ma to správné grády, přesně takový kontrast jsem si přál. Bohužel pak se tahle hravost vytratí a dostáváme průměrný zombie film s hudebními vstupy, které, ale už zanikají a spíše zdržují. Škoda, mohlo jit o parádní narušení klasické formy, kdyby to neztratilo dech prave s tim, co melo byt předností - s příchodem zombie.

plakát

Anna Nicole Smith: Neznáte mě (2023) 

Tuhle pani jsem znal jen z doslechu. Velmi mi podle tohoto filmu připomněla Marilyn, která mi k srdci nepřirostla. Naopak doporučuju film o Pamele, na kterou jsem naopak změnil názor. Pro lidi, kteří zvolí dabing vězte, že postarší dámu dabuje snad 13 let stará slečna a je to do očí bijící, ovšem ještě větší bizar je, že právničku Annina manžela vůbec nenadabovali, takže si musíte zapnout titulky.

plakát

Annie Hallová (1977) 

Woodyho raná tvorba je skutečně nezaměnitelná. Roztěkanost, absurdno, neurotický hlavní hrdina, originální znázornění myšlenek. K tomu Diane Keaton byla skutečně pěkná.

plakát

Anny (2020) 

Anny je pro mnoho lidí zklamáním. Příběh stárnoucí prostitutky musel vyvolat vysoká očekávání. Problém je ten, že dokument musel být ukončen, logicky, předčasně, protože hlavní hrdinka Anny zemřela. Nebylo tak možné její osud dále sledovat. S ohledem na tuto smutnou zprávu musím říct, že úplně chápu, že se Helena Třeštíková nechtěla vzdát toho, že lidem ukáže další silný osud, který mnoho let dokumentovala a jsem za to rád.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Zdeňda je velkej kuchař a sranda s nim je permanentně. Prostě ludra rulez.

plakát

Áno, šéfe! (2011) (pořad) 

Oproti Zdendovu originálu (ač vím, že originál je ještě jinde :-D) tuctovka.