Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 991)

plakát

Co má Jennifer na svědomí (2024) 

Vždy u nepodařených dokumentů o skutečných zločinech váhám, jak hodnotit, aby to nevyznělo jako znevážení památky obětí. Pripad je to, samozřejmě, otřesný, hlavně tim, kdo a proč to celé inicioval. Ale film je převážně složen ze statické kamery výslechu, coz by nemuselo být špatně, ale po chvíli to začne být nudné.

plakát

Láska, stalking, vražda (2024) 

Poměrně brzy pochopíte, co se skutečně děje. Dokument je tradiční Netflix, tentokráte s hvězdou dolů.

plakát

Můžu ti říct tajemství? (2024) (seriál) 

Hodně utahaný dokument, který je vlastně o ničem. Obsahově by mu stačilo 15 minut a vse podstatné by bylo řečeno.

plakát

Nejhvězdnější noc popu (2024) 

Tohle je presne ten film, který není dobrý kvůli tomu, kdo ho poskládal, ale fungoval by sam o sobě, protože hromada dobového materiálu z natáčení má extrémní silu. Samozřejmě je fajn poslechnout si i současný doprovodný komentář tehdejších protagonistů. Ale ona atmosféra noci, kdy se natáčelo na diváka sama přechází a střídá v nem haldy energie, bezmoc, vysílení, radost i euforii. Na konci jsem byl vyšťavený stejně jako umělci, ale jak film skončil, dostal jsem výbornou náladu a nadseni, ze jsem viděl neco, co se v historii hudby uz takhle perfektně nikdy nezopakuje.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Jak me Snyderovi filmy baví a prvni část mi to potvrdila, tak dvojka je o dost nudnější. Vsechno tu je i hodina akce, ale tentokráte, bohužel, nezáživné. Jak si z jedničky pamatuju bitevní sceny, tak tady si nezapamatuju žádnou pro jeji efektivnost. A chybělo mi tam u sekání rukou a hlav přímé záběry, nejsem milovník gore filmů, ale ve Star wars jsou a přístupnost by měla být podobná.

plakát

Anna Nicole Smith: Neznáte mě (2023) 

Tuhle pani jsem znal jen z doslechu. Velmi mi podle tohoto filmu připomněla Marilyn, která mi k srdci nepřirostla. Naopak doporučuju film o Pamele, na kterou jsem naopak změnil názor. Pro lidi, kteří zvolí dabing vězte, že postarší dámu dabuje snad 13 let stará slečna a je to do očí bijící, ovšem ještě větší bizar je, že právničku Annina manžela vůbec nenadabovali, takže si musíte zapnout titulky.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Jak jsem již někde četl, tato éra mohla být zakončena mnohem hůř. Bohužel i mnohem lepe, je tu az moc znát, ze ten film nemá kam směřovat, protože přijde restart i proto jsem měl pocit, ze se tvůrci příliš nesnažili. Ps. Upozadění Mery je dost rušivé, protože je do očí bijící, že party Kidman a Lundgrena byly původně její a davalo by to víc smyslu.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Knížku Total recall jsem četl dvakrát a to je ta skutečně motivační kniha. Žádné prázdné plácání rádoby mouder, ale skutečný život legendy, ktera ve vás probouzí nutkání jit do sebe. Tato minisérie je vlastně "její adaptací", Arnold je bourák, ale vzhledem k tomu, ze toho zvládl mnohem vic a sem se to, logicky, nevešlo dávám 80%. Kniha je za 100%.

plakát

Barbie (2023) 

Barbie je fajn, sice jsem čekal větší satiru, ale Barbie i Ken jsou skvěle obsazeni. Od čtvrté hvězdy tomu chybělo málo.

plakát

Bastardi: Reparát (2023) odpad!

No Ty woe, kdyz si clovek mysli, že podlézt laťku tretiho dilu uz nejde, je hodne překvapen, kdyz pozna opak. Uwe Boll českého filmu vytáhl z ritě zmuchlaný scénář, kde z vraha dětí (nehledě na to, ze si zasloužili tvrdý pasťák) dělá postavu, která požaduje obdiv ostatnich a dostává ho. Davy, včetně bývalých kolegů ho velebí a váží si ho. Starý kmotr čeká v domově důchodců, aby následně domluvil najemneho zabijáka, mel dve gorily, limuzínu apod. Proc si teda kua nežije v luxusni vile, kdyz ma tolik peněz. A to nemluvim o to, že sleduje online popravu na notebooku, jídelně plné lidí... Nejhorší je vsak to herectví, pokud hrajete ve filmu, kde se objevují herecká esa, musíte aspoň trochu umět hrát, jinak hrozně boli, kdyz vidíte, jaký je Magnusek neumětel. Mno, těším se na petku, to si zase pošmáknu 😂.