Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 828)

plakát

Anděl s ďáblem v těle (1983) 

Rozsviťte lucerny. Ladné. Pózy rubínové. Naneste pudry intimity, župánky in flagranti. Na pány prominenty po, eminenci v kaviárových oblecích. Lososové slunečnice s boa a podvazky, pod/s noční oblohou, teď pěstuje dáma se sirným květem na prsou.

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

... v pelíšcích bank. Ty se protáčely v blankytných očích, jež platily za kmotra osudové přitažlivosti. City ze zlata. Teď útočí na b(l)anketu nových, výškových mrakodrapů.

plakát

Pat Garrett a Billy Kid (1973) 

Po špičkách. Za baletem letu kulek. No tak dík za dýku do tepu, " tepla" toho ledabylého býlí.

plakát

Banditi (2001) 

Nabídnou ti. Domácí vězení, a pak projdou, nápadití brakýři, za brány bez alarmu, pobírat dění, bez bund, s brandy, na pomerančovém slamníku. Dobrat si hodnostáře s odznaky.

plakát

Ženy, které nespí (2020) 

NeRůženky s nejednoznačnými, rozkutálenými polibky na křižovatce. Pod stíny trnové melancholie něžného pohlaví. Městská píseň  trhané intimity. Křehká tíseň soukromí.

plakát

Čím víc mě přehlížíš (2018) 

Na tvé židli sedí syndrom Viktorčin. Mysli věc se činí. Ukázní její mánii múz kazajka, či snad pohlednice z daleka. Ohled "na ka(u)zy" hlavy, za okýnkem "lékaře" cesťáka?

plakát

Výstřel (1981) 

Měl raději zrušit, nechat osiřet ve svých uších. Poslechový mistr. Auditivní audit rány malosti. Hitchcockovský smysl. Hmatatelný vřískot.

plakát

Wall Street (1987) 

"Waltz" prodejců a nákupčích, tanečníků mezi čísly, co valí se středem výšin. Ulicí $. Hadích siluet. Tam střetnou se, kde neustále třese oslíčkem. Mág aktiv, milionů (z) aktivit, Macbeth megaloman. Poslíček - učeň, korunní princ Hamlet, který ulovil slovník jeho taktik. Zvolil, změnil kurs, pro políček v(y)zývavých praktik.

plakát

Bakaláři - Myš (1981) (epizoda) 

Na svědomí má. Noční budíček. Chrupu tango, taneček.