Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 820)

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Vylila se, příliš krvavě, řeka Styx. Nedobírejte si jich, jinak hrozí vzpoura Hádesových, ok sivých. Rozeberou si vás, pobertové. Poberete jejich zvyk. Strašit, sápat se, vylidnit.

plakát

Denzel Washington - americký vzor (2022) (TV film) 

(Se) Jménem geografické polohy. Zvládá být. Na vizitce mít. Švarný, lákavý, bez fraktur X faktoru, kávově šik. Výškový totem, vážící si tváří, momentů mement. Předpisový, důležitý šev, uzel společenství.

plakát

Humr (2015) 

Není humánní. Úroda "úhoru" myrt, ale ani viditelně pěstovat cit. Lososová pole spolu mít. A pak si vyberte. Roboticky plesat v oblacích, nebo slepě, bez objetí, klestit se okolím?

plakát

Ona (2013) 

Vždy je on-line. Médium, Sirael do ucha, když na programu. "Připínáčky" fyzického života. Přepne se do fáze falzifikátora. Hlasu lásky v hlavě. Her pro (z)klamané. "Jiná" orientace. Vyvolená z elektronek, zapojená do interních vln intimních stránek,  za vizuálním závojem.

plakát

Oklamaný (1971) 

Ďábelské to ženy. Spikly se, zlomily, pohřbily ten svod, který vzrušil, rozrušil jejich chod. Jako lakmusový papírek sál vůni všech, všechny tóny negližé. "Balil" tak moc, až byl nakonec sám zabalen.

plakát

Přes velký předěl (1976) 

Nese plenér své stříbro. Poezii, nástrahy. Na obzoru obrysy trnkového keře, Jezevčí skály. Trojlístku v pohorkách. Horké chvíle, příděl pevného přátelství.

plakát

Velká hra (2017) 

... vlčice v sukni ze žetonů. S kartami v saku, pod kombiné. Zaťaté čtveračky, zdatné kombinátorky "Wall Street" u zeleného stolu. Casino "mamá" domů, kde se sedává pod křišťálovým lustrem. Guru (h)ran gamblerů, nočních hostin zlatavého kaviáru. Čekatelky na život, za světla. Premiantky jackpotů, i bankrotu.

plakát

Muž, pýcha a pomsta (1967) 

Heathcliffovsky vrcholná, kardinální. Shekaspearovsky rozmáchlá je. Dýka milostné "Itálie." V památných ametystových očích žhne. Rivalita. Pomačkaný Amor od dívky, bez májových krajek. Z rodu havraních panen. Večernice karmínové aleje.

plakát

Sedm a víc (1973) 

Setne naši věc, dme se. Skupinka směnárníků. Límec za ranec. Až ale americký Lino Ventura vypálí, usadí /se/ mezi padlé, kterým doteď list šel, i smělé plány donašeče.

plakát

Pete a Tillie (1972) 

Propletli se slovními pentlemi. Filozof kameňáků, i ve shodném módu smečující, s pelem point. Výřeční "allenovští," aby je poté oplotila přítomnost prázdných pout. Bolestná peripetie. Pochopení pro tep let. Budoucí náruč s tulipány, bez plevele?