Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (303)

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Mám dojem, že se jedná o jeden z nejepších Hřebejkových filmů. Výborně se povedlo hlavně herecké obsazení, zvlášť musím vzpomenout na Kratochvíla a Chudíka. Jinak téma zrady odpuštění a sledování vlastních cílů je zde dobře zpracované. a opět se mi potvrdilo, že pokud má clověk svou vnitřní vypořádanou jednotu, může být jedině silný.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

jako film je to samozřejmě nadprůměrné. Forman je pan režisér a blbě natočený film asi neumí. Ale někjak mne to nevtáhlo. postava Kaufmana mne zaujala natolik, že jsem hned začal o něm hledat informace.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Vkusné a dobře udělané. myslím, že to bude sploužit aza vzor všech filmů tohoto žánru. Alespoň já to budu považovat za vrchol a ostatní s tím porovnávat.

plakát

Milk (2008) 

I když jsem na to koukal v ne docela dobrém stavu, tak mne překvapilo, že mne to vtáhlo a nepřišlo dlouhé. přišlo mi, ale že celý film byl až moc sladký.

plakát

Protektor (2009) 

DFobře natočený film. Líbili se mi až snové scény a různé časové roviny. Ale musím přiznat, že nejsilnější je ve filmu příběh. Osobní zodpovědnost je sviňa. ještě by mě zajímal film o vyrovnání se s minulostí v komunismu.

plakát

Nikdo mě nemá rád (1959) 

Dobrý fil, i když od tohoto režiséra jsem viděl i lepší. I přes to je velmi silný. Nejsmutnější na celém díle je, že důvody, proč se lidi stávají nepřizpůsobivý jsou stále stejné i po těch 50 letech.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Určitě je ro nedprůměrný film. Ale zase na tak velký odvaz. na tu délku jsem čekal více akce. Hodně se mi líbil Waltz v roly Landy. Prostě od filmu jsme dostal co jsme čekal.

plakát

Kachní sezóna (2004) 

Já jsem se bavil a postavám filmu jsem i trochu záviděl. Jedno nedělní odpoledne jin tak trochu terapeuticky vyřešilo několik životních křižovatek. Velké věci se prostě dějí z náhody a nedají se naplánovat.

plakát

Hranice ovládání (2009) 

Výborná věc, která by nikomu jinému než jarmuschovi neprošla. Ve filmu se toho zas tak moc neděje. Nájemný zabiják co pije dvě kafe pojídá papír a potkává úchylný postavy, občas zajde do muzea. Ale měl jsem pocit, že to hlavní se odehrává, kdesi za tím. Někde v divákovi. úžasnou roly hrají lokace a hudba.

plakát

Závrať (1958) 

Výborný film, který mne udržel v napětí až do konce. docela se mi líbilo, že se vše rozhodne až v poslední vteřině filmu. Režisér jen jemně rozplétá obrovský propletenec příběhu. zároveň to dělá hodně něžně.