Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (125)

plakát

Barbie (2023) 

O cem cely ten hype je? Dyt to je hrozna blbost... Jako,je to genialni napad Matellu - udelat dvouhodinovou reklamu, kterou zaplati sami divaci, a navic to ozivi prodeje umirajici znacky. Ale jako film, nekonzistrntni srajda.

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Takdle to zprasit, připomíná mi to Alfredsonova Sněhuláka, řekl bych že je evidentně natočili víc materiálu, a pak někdo řekl, že to bude jen jeden film. Netflix prostě většinou celovečerní film tak akorát podělá. Smutné

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Todle bylo hodně blbý. Že to nejsou scénáristické a herecké skvosty člověk ví, ale todle bylo vážně urážející.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Tak todle byla taková nelogická a hloupá sračka, že to anad není ani možné...

plakát

Zloba: Královna všeho zlého (2019) 

Tenhle film zapomel na jakoukoliv, byť elementární logiku. Postavy jsou hloupé kdy se to hodí, a když ne tak najednou mají všech 5 pohromadě. Jsou bezradné přese všechny své schopnosti, a pak že zadku vytáhnou nejlepší nápad a vše vyřeší. Jako je to pohádka ale todle je už skoro jako od Trošky. Vizuálně působí dobře, ale až moc prvoplánovitě je vše na efekt, nic jiného.

plakát

Soudce Dredd (1995) 

Hehehe... eat recycled food, it's good for the environment and it's ok for you. Mozna to nebylo tak zamysleny, ale je to paradni bzunda... :D

plakát

Nikdy neříkej nikdy (1983) 

Teda tak todle bylo utrpení. Že je potřeba Bondovky brát s nadhledem vím a i proto je mám rád, ale u tohodle jsem krvácel předlouhé více než dvě hodiny.

plakát

Stíny nad Stockholmem - Enslingen (2002) (epizoda) 

Typická detektivka vyprávěná v typicky depresivním, syrovém švédském stylu. Podobné Wallanderovi (tomu britskému), akorát to nemá tak dobrý drive.

plakát

Gravitace (2013) 

Rozhodně nejlepší z letošních mnoha sci-fi kousků. Co na tom, že nemá vydatný příběh... Alfonso Cuaron je génius atmosféry - takovou atmosféru jsem snad ještě v kině nezažil!