Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (216)

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Jako seriál by to mohlo být dobré ale když mě absolutně irituje hlavní postava, tak se na to určitě dívat nebudu...

plakát

Princ a pruďas (2011) 

"Ne, tohle péro nekuř!" Pokud máte rádi sprostý a nechutný humor, okamžitě se na film podívejte. Skvělá sprostá fantasy, která mě chytla už v prvních pěti minutách a nepustila. Takhle jsem se už dlooouho nezasmál! "Ale já nejsem samička minotaura..." :D

plakát

Revizor (1998) (divadelní záznam) 

Trojan a Melíšková úžasní (a Myšička jako Chlestakov mě taky bavil)! Akorát škoda zbytečně dlouhé stopáže a chvilkami opravdu otřesné kamery.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Za prvé úžasní herci (hlavně Gary!), za druhé originální a zajímavý příběh a za třetí kopec srandy. K tomu přidejme vize utopických států (měst), které sice zní šíleně, ale mají něco do sebe, a vznikne skvělý film. Škoda jen, že některé epizodky byly moc zdlouhavé a bylo jich možná zbytečně moc. Každopádně rozhodně doporučuju.

plakát

Katka (2009) 

Emotivní, dojemné? Především poučné... Třeštíková umí.

plakát

Lidice (2011) 

Filmové zpracování: ****, historické sdělení: *****. Kvůli zbytečně natahované stopáži se kloním k nižšímu hodnocení, ale film mě určitě zaujal.

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) 

Lucy mě připravila o anime panictví. A to, jak se říká, že první sex je vždycky nejhorší... to je blbost - sex s Lucy byl plný napětí a emocí a vyvrcholení mě opravdu velmi potěšilo. Těším se na další!

plakát

Zoufalci (2009) 

Úžasně natočený film, kde mě ohromil střih obrazu a zvuku a taky herecké výkony. Styl vyprávění byl hrozně zajímavý, postavy prostě realistické a film hlavně jako celek dával smysl (bál jsem se, že nebude). Nemůžu si pomoct, ale mám v sobě po tom filmu takový zvláštní pozitivní pocit (divné, že? :D).

plakát

Orphan (2009) 

Výborný psycho-thriller, který má netradiční tematiku a je založen především na úžasných hereckých výkonech. Vedle strašidelně odměřené Isabelle Fuhrman a nesmírně charismatického Petera Sarsgaarda tu hraje herecký koncert především Vera Farmiga, která byla vážně naprosto úžasná. Škoda pomalého začátku.