Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (149)

plakát

Ospalá díra (1999) 

Nuda. Navíc Depp tam nehraje zrovna 2x procítěně, v 60% filmu jsem přemýšlela, na jakou kameru zrovna hraje. Což jsem se u něj divila. Asi byl nemocnej. Jinak horror? Asi jo, protože jsem si samým strachem šla udělat kafe, chleba s máslem a ještě stihla dojít na záchod a světě div se, o absolutně nic jsem nepřišla.

plakát

Aféry (2011) (seriál) odpad!

Prý drama. Náhodou je to dobrá komedie českého herectví.

plakát

Život je stres (2008) odpad!

Film je opravdu odporně zbytečný, ale musím říct, že v celém tom hov*ě byla 1 vtipná scéna a to jak babička nakupovala koberec s šéfem za ní.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Ani jsem na to koukat nechtěla, jenže k mé smůle lidé na internetu nevidí rozdíl mezi Funny Games a Funny Games U.S. Jinak: možná to bylo sem tam depresivní, ale film kazila scéna, která byla přetočena (WTF? Nejenže je to hnusný a na nic, ale ještě máme pěkně další dění scény na talíři), dále záběr na plátěnky, na kterých samozřejmě nechybělo "All Star" a dalších předopovídatelné scény, ale zase abych tomu hodně nekřivdila, na remake je to dobrý. 4 -

plakát

127 hodin (2010) 

127 hodin zavání originálem a i možná z větší části je, nicméně nemám potřebu si ho pustit podruhé.

plakát

Zlato (2009) 

Film o pejskovi.

plakát

Katka (2009) 

Tyhle dokumenty vnímám jako velmi pozitivní prevenci do pro děti a mladistvé, protože je to pro ně zřejmě účinnější, než čtení Mementa. Bude to furt, ale třeba to zmírní o 0,08% potenciálních závislých. Čili jsem neřekla nic novýho ani chytrýho a můžu jít zas tlachat jinam. Čau

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Ať říká kdo chce, že je to zívačka a není na tom nic děsícího, pro mě ale bylo. To čekání na to, co se stane a natahování scén v noci mě mučilo. Závěrečnou scénu jsem důstojně nevydržela.

plakát

Revizor (1933) 

Burian je prostě špička.