Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (394)

plakát

Tibet volá po svobodě (2008) 

Je to první dokument, který jsem na toto téma viděla a domnívám se, že mi správně objasnil, co Tibet dnes je a čím kdysi býval. Žádnou zjevnou ideologii jsem z něj necítila, jen prostá fakta a výpovědi lidí, kteří si to celé prožili.

plakát

Frozen (2010) 

Vůbec mi nepřipadá šťastné natočit film, kde se 90% děje odehrává na sedačce odstavené lanovky. Že se budou hádat a vzájemně obviňovat bylo předem jasné, stejně jako že to někdo z nich nepřežije. Já jsem se bavila tak na zbývajících 10%.

plakát

Cesta do pekel (2010) 

Jedna z podob zla, které se šíří jako bakterie a kde bez ohledu na výsledek dostanou na frak tak jako tak všichni.

plakát

Experiment (2010) 

Zase jedna ze skvěle odporných rolí Foresta Whitakera. On se pro tohle snad narodil. Bohužel se dalo až velmi snadno odhadnout při pohledu na něj, kterým směrem se bude děj odvíjet. I tak ale film poskytne těm méně otrlým docela otřesný zážitek. Ovšem nikoliv překvapivý.

plakát

Vrah ve mně (2010) 

Casey Affleckovi tahle role úlisného skrytého maniaka dokonale sedla. Pro mne však byla ta postava až příliš průhledná a děj předvídavý. Škoda. Holky byly hezký, ale herečky podprůměrný. Z tohoto námětu šlo rozhodně vytěžit mnohem víc. Chtělo to kvalitnější scénář a pro mne i lepší režii.

plakát

Super Mac (2010) odpad!

Tak tohle fakt bolelo. Už jsem viděla hodně parodií, ale tohle je trapárna nejvyššího rázu.

plakát

Robin Hood (2010) 

Trochu jiné podání, než které jsme viděli s Costnerem, ale rozhodně zajímavější, napínavější, akčnější a Russellu Crowovi ta role opět sedla. A bude-li pokračování - sem s ním... Nevím, proč jsem tak dlouho čekala, než jsem se na ten film podívala.

plakát

Chlupatá odplata (2010) 

Jo, je to blbina, ale některé scénky se fakt povedly a já se párkrát parádně zasmála. A to se mi u každé komedie nepovede.. Takže u mne si to ty 3* zasloužilo.

plakát

Repo Men (2010) 

Noční můra, která se tu stala skutečností, vypilované k dokonalosti. Málem by se z té představy člověk osypal. Jen doufám, že si to ministr zdravotnictví nevezme jako vzor, jak z pacientů vyždímat víc peněz. Brrrr.....

plakát

Skrýš (2010) 

Jonathan Rhys Meyers má to zlo dokonale v očích. Opět mě nezklamal.