Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Osm statečných

Osm statečných (2006)

Krásná příroda, skvělí psi a zase jeden působivý a navíc skutečný příběh o přátelství, věrnosti, odpovědnosi... Takových skvělých filmů, které nenechají diváka lhostejným, není nikdy dost.

Seznamte se, Joe Black

Seznamte se, Joe Black (1998)

Úžasný film, který můžu vidět znovu a znovu. Brad Pitt jako Smrt je prostě neodolatelný. Ta perfektně namíchaná směs nevinnosti, nevědomosti, zvědavosti a naprosté sebejistoty, sebevědomí a nadhledu. Ano, tak nějak si představuji, že by se Smrt skutečně chovala a jako divák tomu i věřím.

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Tenhle film je nádherný a Daniel Day-Lewis se mi v roli Sokolího oka líbí úplně nejvíc. Přiznám se, že jsem to už viděla třikrát a to je co říct. Neuvěřitelně mistrně jsou zpracované bojové scény a upřímně obdivuji i fyzickou zdatnost hlavního hrdiny.

První rytíř

První rytíř (1995)

V tomto filmu jsem obdivovala ze všeho nejvíc Seana Connery, který tu je velmi přitažlivý, tahle role mu neuvěřitelně sedla a z některých scén až příjemně mrazí.

Spaceballs

Spaceballs (1987)

Parodie všech parodií. Bavila jsem se celý film. Kdo to neviděl o moc přišel. Ty hlášky nemají chybu. Bohužel původní dabing byl rozhodně lepší, než to co nám nabídla Nova. Tam se ty skvělé perličky jaksi ztratily. Už to nemělo tu správnou "šťávu".

Van Helsing

Van Helsing (2004)

Velmi dobře udělaná pohádka pro dospělé. Jsou tu perfektní kulisy, skvělé triky a dokonalé příšery. Nic tu není ošizeno a kdo má rád filmy tohoto druhu, přijde si na své. A Hugh Jackman je tu neodolatelný jako vždy. Akční, barvité, skvělá hudba, úžasná atmosféra dávných časů - jo, stojí za vidění.

Avatar

Avatar (2009)

Bylo to kouzelné, nádherné, úžasné, mnohem víc, než jsem očekávala a to jsem to ani neviděla ve 3D. Cokoliv dalšího bych řekla, nevystihne mé pocity po skončení filmu. Tak dokonale propracované masky, efekty, triky, kulisy, barvy - jedním slovem - krása, kam ani moje fantazie nesahá. Děj samotný, jako by ani nebyl ten nejdůležitější, i když vítězství nad zlem zahřálo na duši. Pravý požitek přinesl estetický zážitek.

Království nebeské

Království nebeské (2005)

Film byl pro mne mimo jiné i příběhem o tom, že hrdinou se člověk nerodí, ale stává. A pokud dostane do vínku i odvahu a smysl pro čest, dokáže věci k neuvěření. Je to vůbec můj nejoblíbenější film s Orlandem Bloomen, který můžu vidět znovu a znovu. Jako by zde hrál sám sebe.