Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (394)

plakát

Hvězdná brána: Atlantida - Šepoty (2008) (epizoda) 

Tma, mlha, příšery, tak se rozdělíme a vyrazíme do terénu. Možná to někdo z nás přežije. Holky trochu moc "namachrované".

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) 

Tuhle předělávku si vážně si tvůrci mohli odpustit. Nepřinesla nic, čím by původní film vylepšila. Naprosto zbytečný pokus o - vlastně nevím co. Setkáváme se s tím stále častěji - něco se kdysi osvědčilo, tak to uděláme znovu a hůř.

plakát

Teroristka (2019) 

Přiznám se, poslední dobou se českým filmům spíš vyhýbám a protože jsem od něj nic nečekala, byla jsem mile překvapená. Prostě mě pobavil. Někdy trochu nenáročné zábavy po náročném dni zkrátka sedne.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Bylo to pěkně "ujetý". Celý film čekáte v čem že je ta pointa a závěr to úplně zazdí. Divák by si na závěr zasloužil opravdu něco víc.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Ze všech filmových verzí téhle pohádky mě právě tato oslovila nejméně. Herecké obsazení mi zkrátka nesedlo.

plakát

Anastázie (2003) (seriál) 

Kostýmy jsou nádherné a děvčata pohledná a to se ne vždy podaří.  Ovšem doporučuji vypnout zvuk, nad dialogy by mohlo utrpět divákovo duševní zdraví.

plakát

Doktor z hor: Nové příběhy (2008) (seriál) 

Tak hrozný seriál to zas není aby si zasloužil odpad. Ty nádherné záběry hor, jezer, údolí a chalup ozdobených obrovským množstvím rozkvetlých muškátů a petúnií jsou takovou pastvou pro oči a pohlazením na duši, že taková místa ještě jsou. Proto ty tři hvězdičky, jako poděkování za tu krásu.

plakát

Hitparáda televizní zábavy (2006) (pořad) 

Takové poohlédnutí za dobou, kdy písničky měly melodii a příběh, kdy lidé poznávali zpěváky nejen od pohledu, ale i po hlase v rádiu a mohli si s nimi i zazpívat což se, buďme upřímní, dnes většinou nedá.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Když přežijeme první půlhodinu, tak už se to dá. Člověku se pak líp usíná, když má dobro navrch.