Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (50)

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Čurák, mrdka, děvka, čubka, píča, kurva, vyjebaná řiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přesně tohle si o té čurákovině myslím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Toho křupana by už měl někdo nakopat do prdele!

plakát

Warrior (2011) 

Skladba "About today" od kapely "Ther National" mě dohnala nejen k páté hvězdičce, ale i k slzám!!!!!!!!!! Bravo!!!!!!!!!

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Trapná, hnusná předělávka výborného seriálu se špatnými hereckými výkony!!!!! Roden nesahá Byrnemu ani po kotníky!

plakát

Síla country (2010) 

Lepší než Crazy Heart, alkoholismus je zde ztvárněn daleko lépe. Závislost je až hmatatelně cítit. Jinak country hudbu rád nemám, ale tady mi ani nevadila. Paltrow skvělá, její soustředěný výkon velice oceňuji, ale nejvíc se mi líbil Hedlund, který dokazuje, že má velkou hereckou budocnost, Dean Moriarty je tedy v dobrých rukou. Každopádně doporučuju. 4*.

plakát

Last Night (2010) 

Je někdy až neuvěřitelné, co s filmem udělá skvělá hudba! Minimálně jedna hvězda náleží právě jí. Jinak, Keira byla fajn, Guillaumee byl velmi charismatický, Sam nic moc, Eva se nesvlékla, takže taky nic moc. Jinak velice milý, melancholický film, který sice říká, že ženy jsou silné a chlapi snadno podlehnou touze, ale ani to mi moc nevadí. Doporučuji. 78%!!!!!

plakát

Titanic (1997) 

Cynici všech zemí, vyližte si prdele. Výborný snímek, který vyčnívá režiserskou prací jednoho perfekcionisty. Kdo viděl making of ( třeba youtube) ví, o čem mluvím. Ten, jež říká, že je film přeslazený, mi může skočit na záda, protože jak napsal jeden z uživatelů, hororům taky nikdo nevyčítá jejich krvavost. Dalším důležitým dílkem mozaiky je hudba, která je jednou z nejlepších, které kdy byly složeny. Efekty, někdy je sice poznat, že se jedná například o miniaturu, ale panebože, psal se rok 97, takže odpuštěno. Herci, do jednoho skvělí. Nikdo nepřehrává, všichni jsou přirození. Vyšperkovaná záležitost, která ani po letech neztrácí nic ze svého lesku. 1211644616496 %.

plakát

Život po životě (2010) 

Uživatel Lima to vytsihl vskutku dokonale! Ano, film je velice pomalý a rozvleklý, ale svou pomalost využívá k tomu, abychom se mohli bez problému vžít do některé z postav. Tři příběhy jsou podávány rovnoměrně, já si nejvíc oblíbil ten s Damonem. Nemám ho příliš v lásce, ale byl zde jeho civilní, přirozený, snadno uvěřitelný projev prostě dokonalý. Myšlenka filmu je zajímavá. Co se stane až umřeme? To nikdo z nás neví a myslím, že ani vědět nechce. Clint Eastwood si s danou tématikou poradil skvěle, přece jen se možná už o život po životě trošku zajímá. Nebyl zde ovšem cítit jeho rukopis, kdybych nevěděl, že snímek natočil on, nepoznal bych to. Závěrem, nechápu prozatimní zdejší nízké hodnocení, ale upřímně, je mi to celkem jedno. PS. Při tsunami scéně mi šel mráz po zádech.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Tohle mě opravdu neskutečně zasáhlo! Není to až tak dávno, kdy jsem přožíval něco docela podobného. Moc hezky zpracované téma. Pohled dívky i chlapce na jednu a tutéž událost. Krása. Neskutečně se mi také líbil výkon Madeline Carroll, která je na její věk až moc talentovaná. Opravdové překvápko. Už po několikáté se potvrdilo, že nejlepší je od filmu nic moc nečekat. Doporučím opravdu všem, snad ne zarytým cynikům.