Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Velice zajímavý Fantasy seriál, který mě chytnul a bavil hned od začátku. Každá postava tam má svoji dobře napsanou roli a svoji funkci v příběhu. Zajímala by mě knižní předloha podle které byl seriál natočen, asi si ji seženu abych to mohl porovnat. Nejvíce se mi v seriálu líbila postava co hrál Sean Bean. SPOILER! Je velká škoda jak nakonec dopadnul a že ho neuvidím v pokračování. KONEC SPOILERU! Další oblíbené postavy: Tyrion, Arya a Jon. Srpen 2011: Tak jsem si sehnal knihu co nejdříve to šlo a musím uznat, že kniha se fakt povedla, moc se mi líbila a určitě si seženu i pokračování. Hlavně oceňuji, jak věrně je seriál zpracovaný podle knihy, takže jsem hned dopředu věděl co bude násedovat, ale to mi vůbec nevadilo. Červen 2012: Druhá série se velice povedla, líbil se mi hlavně skvělý rozjezd, ten závěr mě už trošku zklamal, hlavně protože jsem znalec předlohy a scény s Daenerys úplně změnili :(, a ten závěr s Jonem vyzněl v knize lépe. „Když hraješ hru o trůny, buď zemřeš nebo zvítězíš." „Strach seká hlouběji než meče." Doufám, že se třetí série bude více držet předlohy. Viděl jsem: 1. řada 2x, 2. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 90%. Hodnocení 95%.

Dexter

Dexter (2006)

Nápad na seriál je fakt skvělý (vyšetřovatel a zároveň vrah) a navíc, když se dá do hlavní role tak dobrý herec, úspěch je zaručený. Nejvíce se mi na Dexterovi líbí ty jeho myšlenky, ktreré jsou místama dokonce i srandovní jak přemýší o emocích a tak. Jak se vždycky dostane do nějákýho průšvihu a dokáže z něho vyváznout je vážně dobře vymyšlený. Z toho co jsem zatím viděl se mi první série líbila nejvíc. Viděl jsem: 1.-6. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 90%, 3. řada 85%, 4. řada 100%, 5. řada 90%, 6. řada 95%. Hodnocení 95%.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Ze začátku mě seriál úplně pohltil, těšil jsem se každý týden na nový díl, něco takového se mi už dlouho nestalo. Mysteriózních seriálů moc není, tenhle určitě patří mezi špičku, hned v 1. díle se na vás vyhrne spousta záhad a v dalších dílech jich hromada přibývá. Každá postava je něčím zvláštní a postupně se dozvídáme jejich minulost v podobě fashbacků, ty jsem si hodně oblíbil. Moje nejoblíbenější postavy jsou: Sawyer, Locke, Hugo a Kate. V pozdějších dílech: Desmond, Daniel, Ben a Juliet. Květen 2010: Tak jsem dnes dokoukal šestou řadu a finále nebylo tak cool jak mnozí doufali, ale já jsem se s tím překvapivě dokázal rychle vyrovnat. Škoda jen, že zůstalo hodně záhad nevysvětlených. Viděl jsem: 1.-2. řada 3x, 3.-4. řada 2x, 5.-6. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 100%, 3. řada 95%, 4. řada 90%, 5. řada 95%, 6. řada 85%. Hodnocení 95%.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Já Rowana Atkinsona doslova žeru, Ten jeho bez mluvný humor je jeden z nejlepších co znám a navíc se to snad nikdy neokouká, už jsem to viděl mockrát a stejně se pokaždé musím smát. Viděl jsem: Všechny díly nesčetněkrát. Hodnocení 100%.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Podle mě to je nejlepší kreslený seriál a udržuje si po tolika letech stále dobrou kvalitu, obdivuji je kde furt berou nápady na takovou hromadu dílů. :) Všechny díly jsou naprosto skvělý a mám rád ten jejich humor. Prostě rodinka jak má bejt. Nejlepší ze všech je Homer to je hlava rodiny jak má bejt. Mám rád ten skvělý český dabing určitě lepší než se na to dívat v Angličtině. Hodnocení 100%.

Invaze

Invaze (2005)

Škoda že jsem tento seriál tak dlouho přehlížel a škoda že nenatočili i 2. řadu. Podle mě dosahuje Invaze skoro stejných kvalit jako Ztraceni. Má taky takový tajemný ráz. Celý seriál mě držel v napětí a popostupně nám odhaluje jak to vlastně s těmi odlišnými lidmi je. Moje nejoblíbenější postava byla William Fichtner, který hraje i v Útěku z vězení. Únor 2012: I po druhém shlédnutí mě seriál držel v napětí po celou dobu sledování. Druhá řada seriálu mohla být skvělá, nechápu proč nepokračovali v natáčení. Viděl jsem: Všechny díly 2x. Hodnocení 95%.

Futurama

Futurama (1999)

Tak jsem se za 1 den stihnul podívat na celou 1. řadu a myslím že je to super seriál :-), nápad s tím nechat se zmrazit na 1000 let je fakt ohromnej. Je tam i dost dobrých vtipných věcí. Mojí nejoblíbenější postavou je robot Bender, nám rád ty jeho hlášky, nejvíc tu v českém překladu "Polib mi můj neleštěnej zadek" ("Bite my shiny metal ass!") :-). Viděl jsem: 1.-6. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 95%, 3. řada 95%, 4. řada 90%, 5. řada 95%, Benderovo parádní terno 90%, Milion a jedno chapadlo 95%, Benderova hra 95%, Fialový trpaslík 90%, 6. řada 95%. Hodnocení 95%.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Mám rád motivy kde se někdo snaží utéct z vězení a pár filmů už jsem podobných viděl, ale tenhle seriál je naprosto všechny překonal. 2. série byla o trochu slabší než ta 1., ale i tak to bylo skvěle propracované Michael Scofield a Lincoln Burrows byly moje 2 oblíbené postavy, ale i ostatní byli dobrý a ten příběh je naprosto dokonalý. Je to jednoznačně jeden z mích nejoblíbenějších seriálů. Červen 2011: Bohužel jsem se stejně po dlouhé době nedočkal českého dabingu ke 4. řadě, takže jsem se na to podíval v angličtině s titulkama. Zakončení seriálu se mi líbilo, konečný filmový díl seriálu mi přišel spíš zbytečtý s moc rychlým spádem událostí (něco jako kdyby se někdo snažil děj první řady nacpat do délky 2 dílů). Viděl jsem: 1.-2. řada 3x, 3. řada 2x, 4. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 95%, 3. řada 90%, 4. řada 85%, The Final Break 80%. Hodnocení 90%.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Původně jsem si myslel že tento seriál ode mě nemůže dostat víc jak 4*, ale je to tak dobře zpracovaný seriál že musím jednu přihodit. Dva hlavní hrdinové hrajou svoje role bezvadně. Líbí se mi jak na sebe jednotlivé díly navazují, vždycky se v každém dílu zbaví jiné nadpřirozené bytosti, a tak to jde furt dokola. Viděl jsem: 1.-5. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 95%, 3. řada 90%, 4. řada 90%, 5. řada 95%. Hodnocení 90%.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Velice zajímavý námět. Něco podobného jako série filmů X-men. Uznávám že by se mi taky někdy hodily podobné schopnosti (no komu ne:-)). Viděl jsem zatím 2 řady a ta první byla o chlup lepší. Příběh nabírá postupem času obrátky a tak jsem se na 1. řadu stihnul podívat asi za 5 dní, pak jsem měl do 7.12.2009 přestávku, protože jsem si chtěl počkat na český dabing 2. řady a na tu jsem se stihnul podívat asi za 3 dny protože má jen 11 dílů, takže těď se těším na další řady s českým dabingem. 27.03.2010 Nevydržel jsem tak dlouho čekat :-) a tak jsem se na to podíval v angličtině 3. a 4. řadu a ty jsou stejně dobrý jako předchozí. Moje nejoblíbenější postavy jsou: Peter, Hiro, Claire, Mohinder, Saylar. Viděl jsem: 1.-4. řada 2x. Hodnocení řad: 1. řada 100%, 2. řada 90%, 3. řada 85%, 4. řada 90%. Hodnocení 90%.