Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (5)

Lost: A Journey in Time

Lost: A Journey in Time (2009) (TV film)

V pořadí jedenáctá speciální epizoda seriálu Ztraceni ve stručnosti rekapituluje události od první až do páté série. Nejvíce se tento díl zabývá cestováním časem, které probíhalo na ostrově v páté sérii. Tento díl byl vysílán ke konci páté série.

Lost: Revealed

Lost: Revealed (2005)

V pořadí třetí speciální epizoda seriálu Ztraceni. Kromě rekapitulace děje seriálu obsahuje tento díl i rozhovory s herci a tvůrci.

Destination: Lost

Destination: Lost (2005) (TV film)

V pořadí druhá speciální epizoda seriálu Ztraceni ve stručnosti rekapituluje události první série. Narozdíl od LOST: THE JOURRNEY připomíná i děj odehrávající se mimo ostrov. Epizodou nás doprovází hlas herce Petera Coyota.

Re-Play

Re-Play (2009) (pořad)

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž.

Assassin's Creed : Lineage

Assassin's Creed : Lineage (2009)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem.

Reklama