Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Horor

Obsahy (18)

Arkansas

Arkansas (2020)

Kyle (Liam Hemsworth) a Swin (Clark Duke) by rádi co nejrychleji stoupali v hiearchii v obchodu s drogami a užívali si života. Brzy ale zjišťují , že toho lze dosáhnout jen velmi těžko, pokud svého šéfa nikdy ani nepotkali (nebo o tom alespoň nevědí). V důsledku nedostatku informací se tak lehce dopouští několika ne úplně šťastných rozhodnutí a pomalu, ale jistě se omylem stávají hrozbou pro svou vlastní organizaci..

Oko za oko

Oko za oko (2015)

Miranda (Rosamund Pike) má o svém životě jasnou představu. Živí se jako zdravotní sestra a ve volném čase se odreagovává u pečení dortů, kde se rovněž projevuje její perfekcionismus. Po silném traumatizujícím zážitku je ale její bezproblémový svět náhle roztříštěn a musí se nějakým způsobem vyrovnat s následky. Každý to ovšem děláme po svém...

Mother's Day

Mother's Day (2010)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror....

Mortys

Mortys (2011) (studentský film)

Mortys je malý chlapec, který by chtěl trávit více času se svou velmi zaneprázdněnou matkou. Aby dosáhl svého, rozhodne se, že jí pomůže v práci. Ale jak to asi může dopadnout, když má za maminku samotnou smrt?

Jednoho krásného dne u kadeřníka…

Jednoho krásného dne u kadeřníka… (2004)

Napadlo Vás někdy, že se nečekaně zamilujete při běžných návštěvách různých zkrášlovacích salónů ? Že ne ? Tak v tomto nenápadném krátkometrážním snímku uvidíte, jak by mohla taková "situace" dopadnout třeba právě ve Vašem kadeřnictví.

Oceány

Oceány (2009)

Další z dokumentů, který nám umožní nahlédnout do nitra oceánu. Domova nejúžasnějších výtvorů přírody, jejich každodenního boje o přežití, ale i vzájemnou závislost na ostatních obyvatelích podmořského světa. Zároveň je nám také připomenuta lidská lhostejnost, která dělá z oceánu pomalu, ale jistě smetiště.

Útes smrti

Útes smrti (2010)

Skupina přátel se vydá na moře s jediným cílem. Doplout do Indonésie, odevzdat loď zákazníkům a užít si při tom trochu legrace. Zanedlouho ovšem zjistí, jaké nebezpečí skýtají útesy a mělká voda. Jak se bude tento výlet za dobrodružstvím vyvíjet, uvidíte ve snímku, inspirovaném skutečnými událostmi.

Muž v pokušení

Muž v pokušení (2009)

Býval to nejúspěšnější obchodník v okolí... Měl rodinu, spoustu přátel, peníze i respekt. Co se ale stane, když o všechno přijde? Ben Kalmen (Michael Douglas) si teď musí se životem poradit jinak. Bez výsad, na které byl zvyklý. Povede se mu to?

Yellow

Yellow (2006)

Amaryllis (hraje rodilá portoričanka Roselyn Sanchez) se protlouká životem, jak nejlépe umí. Není spokojená v práci a díky svému příteli ani v osobním životě. Když potká Amaryllis a její rodinu velká tragédie, rozhodne se úplně oddat své vášni - tanci. Za pomoci snad jediné kamarádky se vydává do New Yorku, kde hodlá najít nový smysl svého života. Brzy ale zjistí, že vše nepůjde úplně podle jejích představ...

Pád do tmy 2

Pád do tmy 2 (2009)

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU!

Linkin Park: Road to Revolution (Live at Milton Keynes)

Linkin Park: Road to Revolution (Live at Milton Keynes) (2008) (koncert)

Seznam skladeb:
1 - One Step Closer
2 - From The Inside
3 - No More Sorrow
4 - Given Up
5 - Lying From You
6 - Hands Held High
7 - Leave Out All The Rest
8 - Numb
9 - The Little Things Give You Away
10 - Breaking The Habit
11 - Shadow Of The Day
12 - Crawling
13 - In The End
14 - Pushing Me Away
15 - What I' ve Done
16 - Numb / Encore ( with Jay-Z )
17 - Jigga What / Faint ( with Jay-Z )
18 - Bleed It Out

Žraločí vody

Žraločí vody (2006)

Žraloci tu žijí už více než 400 miliónů let. Byli tu dokonce 150 miliónů let před příchodem dinosaurů. Přežili všechna období zániku, při kterých zmizelo z naší Země téměř vše živé a přesto by mohli být vyhubeni... Proč? Díky lidské nenasytnosti. Rob Stewart natočil pozoruhodný dokument, který nám ukáže pravou stránku mořských predátorů a vyvrátí mylné domněnky, které si o nich lidstvo za mnohá staletí vybudovalo.

Nic než pravda

Nic než pravda (2008)

Reportérce z Washingtonu D.C. (Kate Beckinsale) hrozí vězení za zveřejnění článku, jenž kompromituje americkou vládu a odhaluje identitu tajného agenta CIA (Vera Farmiga). Do města je povolán zvláštní žalobce (Matt Dillon) s jediným úkolem... odhalit a usvědčit zdroj reportérky za velezradu. Ta však svého informátora odmítá prozradit a je uvězněna. Následuje boj za svobodu reportérky pod vedením jejího právníka (Alan Alda).

Cvokař

Cvokař (2009)

Ve filmu se prolíná několik dějových linií. Tu základní tvoří příběh Henryho Cartera (Kevin Spacey) - psychologa nejslavnějších osobností z L.A. Henryho potkala v osobním životě tragédie, se kterou se nedokáže vyrovnat. Každý den utíká za pomoci marihuany od reality a už nevěří, že dokáže svým pacientům pomáhat. Jeho otec už pohled na svého ztrápeného syna nesnese a dohodí mu novou pacientku. Jemma (Keke Palmer) se jeví jako obyčejná, problémová středoškolačka, ale pravdou je, že má se svým psychologem společného mnohem více, než se na první pohled zdá.

Linkin Park: Live in Texas

Linkin Park: Live in Texas (2003) (koncert)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer

Green Day: Kulka v bibli

Green Day: Kulka v bibli (2005) (koncert)

Seznam skladeb:
1. American Idiot
2. Jesus Of Suburbia
3. Holiday
4. Are We The Waiting
5. St. Jimmy
6. Longview
7. Hitchin' A Ride
8. Brain Stew
9. Basket Case
10. King For A Day / Shout
11. Wake Me Up When September Ends
12. Minority
13. Boulevard Of Broken Dreams
14. Good Riddance (Time Of Your Life)

Imigranti

Imigranti (2009)

Crossing Over vypráví dramatické příběhy několika lidí, jejichž osudy se v určitém životním okamžiku střetnou… ať už jde o dobrosrdečného policistu z Los Angeles (Harrison Ford) a nelegálně přebývající emigrantku (Alice Braga), či o znuděného úředníka (Ray Liotta) a začínající herečku (Alice Eve), všichni budou muset nakonec nést následky za svá rozhodnutí a ne každému se podaří začít nový život.

Cash

Cash (2008)

Ambiciózní policistka (Valeria Golino) prahne po povýšení, a proto si bere na mušku známého podfukáře Cashe (Jean Dujardin), jehož zatčení by jí k vytouženému cíli výrazně pomohlo. V průběhu vyšetřování však zjišťuje, že by mohla chytit mnohem větší rybu, a to mistra podfuku Maxima (Jean Reno). Díky vydírání si zajistí Cashovu spolupráci a léčka Maxima může začít. Nikdo z nich ale netuší, jak komplikovaná tahle hra ve skutečnosti je.

Reklama